Πάρτι των ξένων funds στην Αθήνα

pic-0-norm.jpg

Παρέλαση μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικανικών funds βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ώρες στην Αθήνα καθώς τα πιο γνωστά από αυτά διεθνώς έχουν στείλει εκπροσώπους τους στην Ελλάδα για «δουλειές»

Σημειώστε ονόματα: York Capital, Och-Ziff, Wellington Capital, Fidelity, Eaglevale, Dromeus Capital, Falcon Edge και Baupost, είναι μόνο μερικά από αυτά. Την ίδια στιγμή, το πάρτι με τις τραπεζικές μετοχές στο ελληνικό χρηματιστήριο συνεχίζεται και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από αυτό το ράλι κρύβεται το fund του Paulson & Co.

Ως γνωστόν, ο διαχειριστής και ιδρυτής του, τάχθηκε πρόσφατα με δηλώσεις του υπέρ των προοπτικών των ελληνικών τραπεζών, στο πλαίσιο μιας αναβαθμισμένης ελληνικής οικονομίας, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το ΧΑ να προσελκύσει πάνω του πολλά και διαφορετικά επενδυτικά βλέμματα. Μεταξύ άλλων και των Fortress, Sal Oppenheimer, Rockefeller & Co. Capital Group, Third Point, Soros Fund Management, Farallon Capital και QVT Financial. Και έπονται και άλλοι, μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, όπως λένε όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.