Πάνε για Φθινόπωρο οι εκλογές με την ανοχή του Αντώνη Κομανέτση..!

Για μια από τις πιο θεαματικές κωλοτούμπες της πολιτικής του καριέρας προπονείται με συνέπεια ο Αντώνης Κομανέτσης.Κι αυτή η κωλοτούμπα αφορά την ημερομηνία των εκλογών που όπως όλα δείχνουν πάνε για φθινόπωρο!Ο δειλός πολιτικός αρχηγός ένα μήνα πριν από την συμφωνημένη ημερομηνία εκλογών ακούει απαθής και άπραγος τα σενάρια του ανασχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου.Κι αντί να κινήσει γη και ουρανό, αντί να πάρει το εναπομείναν κόμμα του και να εγκαταλείψει αυτή τη βουλή της εθνικής προδοσίας, σπεύδει κότα λυράτη στις συγκέψεις των πολιτικών αρχηγών και κάθε τόσο επαναβεβαιώνει την στήριξή του στο κυβερνητικό έκτρωμα.

Ο Αντώνης Κομανέτσης παρά τις εκκλήσεις όλων εκείνων που υπερασπίσθηκαν την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ, δεν διαθέτει το πολιτικό σθένος να απαιτήσει εκλογές εδώ και τώρα.
Τρέμει στην ιδέα της αυτοδυναμίας- κάθιδρος ακούσει τον ήχο του ελικοπτέρου-και επιλέγει να σέρνεται πίσω από μια κυβέρνηση-δυνάστη των πολιτών με τα άθλια χαράτσια του Βενιζέλου να οδηγούν στην απόγνωση εκατομμύρια συμπολιτών μας.
Ο ολίγιστος Αντώνης Κομανέτσης τώρα που οι εκλογές πάνε για Φθινόπωρο, τι έχει να πει στους δύστυχους νεοδημοκράτες οι οποίοι πέφτουν από τον ένα δειλό ηγέτη στον άλλο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.