Πάει στο παρα πέντε των εκλογών να κάνει…διορισμούς ο Γερουλάνος….

Τι λέει η τομεάρχης της ΝΔ για την προκήρυξη θέσεων στο παρά…πέντε των εκλογών!

Προεκλογικά δωράκια του υπουργού πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου καταγγέλει η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αποκαλύπτει πως ο υπουργός πολιτισμου, πάει στο παρα πέντε των εκλογών να κάνει…διορισμούς και τον καλεί άμεσα να αποσύρει την συγκεκριμένη προκήρυξη!

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη:

«Η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, μια ανάσα πριν από τις εκλογές, να προκηρύξει θέσεις Προϊσταμένων τριετούς θητείας σε γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, είναι απόλυτα αντιφατική και καιροσκοπική.

Οι ίδιοι, που μόλις ανέλαβαν πριν από δυόμιση χρόνια είχαν πρώτο και κύριο μέλημα να κλείσουν γραφεία σε κομβικές πόλεις για τον ελληνικό τουρισμό, να υποβαθμίσουν το ρόλο του ΕΟΤ ως φορέα προβολής και προώθησης και να αφήσουν μεγάλους tour operators χωρίς θεσμικό συνομιλητή, προσπαθούν τώρα να πείσουν ότι δήθεν νοιάζονται για τον Οργανισμό και την εύρυθμη λειτουργία του. Οι ίδιοι που απαξίωσαν τη δυναμική και τη συμμετοχή του ΕΟΤ στην αναπτυξιακή διαδικασία του τουρισμού, για καθαρά δικό τους κομματικό συμφέρον κινητοποιούνται τώρα δήθεν προς όφελός του.

Είναι οι ίδιοι, που εδώ και δυόμιση χρόνια, όποτε ζητάμε διευκρινίσεις στο γιατί έκλεισαν τα γραφεία, με ποια κριτήρια και με ποιο κόστος, σιωπούν προκλητικά ή απαντούν αόριστα, καθώς δεν είχαν και δεν έχουν κανένα σχέδιο για τον ελληνικό τουρισμό. Εδώ και καιρό υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο την ορθή στήριξη και στελέχωση των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό. Αυτή η ανάγκη είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι άλλο όμως να ασκείς πολιτική και να μεριμνάς για τη λειτουργία των φορέων που εποπτεύεις και άλλο να υποτιμάς τόσο απροκάλυπτα τη νοημοσύνη των πολιτών. Καλούμε τον Υπουργό Τουρισμού & Πολιτισμού να αποσύρει άμεσα την προκήρυξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.