Ο τύπος σήμερα…..

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κατά 1.500% αυξήθηκε η πορνεία στην Αθήνα

Η εφημερίδα γράφει ότι “η ανεξέλεγκτη αύξηση της πορνείας, που σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων ξεπέρασε το 1.500%, συνέτεινε στο να κάνουν θραύση τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ασθένειες που είχαν ξεχαστεί από την εποχή του μεσοπολέμου, όπως η σύφιλη, η βλεννόρροια και τα κονδυλώματα, επανήλθαν στην επικαιρότητα”.

* ΑΥΡΙΑΝΗ: Δεν γλιτώνει ο Γιωργάκης το Ειδικό Δικαστήριο

Η εφημερίδα τονίζει ότι “καταπέλτης ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, κ. Προβόπουλος, κατέθεσε στην Βουλή ότι αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε πάρει έγκαιρα μέτρα θα γλιτώναμε τη χρεοκοπία και το Μνημόνιο”.

* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ναπολέων. Ζητάει πανστρατιά για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ ο Mr. Χρεοκοπία

Η εφημερίδα γράφει ότι “σε ρόλο σύγχρονου Ναπολέοντα εμφανίστηκε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και μολονότι αντιμετώπισε σαν… συνταξιούχο της πολιτικής τον Γ. Παπανδρέου, ο εκ των πραγμάτων νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ακολούθησε πιστά το παράδειγμά του, ξεχνώντας στην πραγματικότητα το «μέτωπο κατά της υποκρισίας, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας» στο οποίο κάλεσε”.

* ΕΘΝΟΣ: Στον γύψο ήθελε να μας βάλει το ΙΚΑ!

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “τεράστιες ποσότητες υγειονομικών υλικών, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, που δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ και αρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες του Ταμείου για χρόνια, βρέθηκαν σε αποθήκη του Ιδρύματος στην Πλατεία Θεάτρου. Την ίδια στιγμή γίνονταν και νέες παραγγελίες, με το «καπέλο» να αγγίζει ακόμα και το 1.000%”.

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με… διαστημόπλοια μοιάζουν τα Ελληνικά Αεροσκάφη Προηγμένης Τεχνολογίας …Και η Εθνική Προδοσία των Γραικύλων!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ποιά είναι τα συμφέροντα εκείνα, πλανητικού επιπέδου, που αναγκάζουν τα πειθήνια όργανα ξένων κέντρων, δηλ. τους Γραικύλους «υπευθύνους», να εμποδίζουν την ελληνική κυριαρχία στον χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου;…”

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καρφώνει το ΠΑΣΟΚ και ο Προβόπουλος

Η εφημερίδα γράφει ότι “το διψήφιο έλλειμμα του 2009 το γνώριζαν πριν από τις εκλογές και οι «τρεις» του ΠΑΣΟΚ (Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη), όπως και όλη η Βουλή, ανέφερε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος καταθέτοντας στοιχεία και ημερομηνίες στην Εξεταστική Επιτροπή τονίζοντας πως εάν είχαν ληφθεί αμέσως γενναία και φιλόδοξα μέτρα θα είχε κοπεί η δυσμενής δυναμική και θα είχαμε προλάβει τα χειρότερα…”.

* ΕΣΤΙΑ: Καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία

Η εφημερίδα τονίζει ότι “πλήγμα στην αξιοπιστία του ελληνικού κράτους απετέλεσε το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους. Ενας μεγάλος αριθμός φυσικών προσώπων και ιδιωτικών φορέων που είχαν επενδύσει τα χρήματά τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου είδαν το μεγαλύτερο τμήμα τους να εξανεμίζεται”.

* Η ΑΥΓΗ: Κυβέρνηση Ράιχενμπαχ

Σύμφωνα με την εφημερίδα “σε ρόλο κατ΄ουσίαν πρωθυπουργού, ο Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της Task Force για την Ελλάδα, προανήγγειλε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα νέες μειώσεις μισθών τους επόμενους μήνες, προκειμένου, όπως είπε, να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας στα επίπεδα των χωρών της Βαλτικής και των Βαλκανίων”.

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ρυθμίσεις για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “στο πακέτο ρυθμίσεων της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, το οποίο θα ενσωματωθεί στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα κάθε πολίτη να διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό που δεν θα μπορεί να συμψηφιστεί με τις οφειλές του”.

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ρευστότητα στον δρόμο για τις κάλπες

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “χαρακτηριστικά κατακερματισμού και έντονης ρευστότητας κυριαρχούν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη διενέργεια γενικών εκλογών”.

* Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: Πληρώστε τη δόση που θέλετε χωρίς να λογαριάζετε τις τράπεζες

Η εφημερίδα γράφει ότι “τα νοικοκυριά μπορούν να πτωχεύουν αγνοώντας τις τράπεζες, σύμφωνα με τροπολογία που φέρνει στη Βουλή το υπουργείο Ανάπτυξης”.

* Ο ΛΟΓΟΣ: Στην… σέντρα Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου

Σύμφωνα με την εφημερίδα “στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση του ελλείμματος του 2009 προσήλθε για κατάθεση ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος. Ο κ. Προβόπουλος δήλωσε ότι τα στοιχεία από τους πρώτους μήνες του 2009 έδειχναν πως οι αριθμοί ήταν μεγαλύτεροι από τους αντίστοιχους μήνες του προηγούμενου χρόνου και οι δείκτες του α΄εξαμήνου αποτελούσαν καμπανάκι ότι θα δυσκολέψει ο δανεισμός”.

* ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13: Το τσαρδάκι του Ραγκούση

Η εφημερίδα γράφει ότι “το fast food δάνεια και το κούρεμα των 56.000 ευρώ από τον ΟΕΚ για το σπίτι στην Πάρο”.

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κινδυνεύει η ζωή ναυτεργατών με την εγκατάσταση ένοπλων φρουρών στα πλοία

Η εφημερίδα αναφέρει ότι “υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ. το επικίνδυνο νομοσχέδιο εγκατάστασης ενόπλων στα πλοία με πρόσχημα την αντιμετώπιση της πειρατείας ως αποτέλεσμα της πολιτικής που οξύνει το σύνολο των ναυτεργατικών προβλημάτων και εντάσσοντας την εμπορική ναυτιλία στο ΝΑΤΟ”.

* ΤΑ ΝΕΑ: Προσκλητήριο Βενιζέλου με συγγνώμη και διλήμματα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “με προσκλητήριο ενότητας προς τους πολίτες, ψηφοφόρους, φίλους και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος τη δύσκολη προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άλλοτε κραταιό κόμμα”.

* ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Υδράργυρος σε εργοτάξιο του μετρό

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.