Ο Σύλλογος Ρομά του δήμου Ήλιδας δηλώνει στην κοινή γνώμη….

Ο Σύλλογος Ρομά του δήμου Ήλιδας δηλώνει στην κοινή γνώμη της Ηλείας ότι μεταφέρει μια νέα πνοή για τη συνοικία Παπακαυκά.
Ενώ:
– είμαστε Έλληνες πολίτες, και πληρώνουμε ό,τι μας αναλογεί (φόρους, ΔΕΚΟ κ.τ.λ.),
– είμαστε δημότες Αμαλιάδας και πληρώνουμε δημοτικά τέλη,
– υπηρετούμε την ίδια πατρίδα,
δυστυχώς όμως έχουμε παραμεληθεί από την πολιτεία, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Επειδή, οι Ρομά του δήμου Ήλιδας είμαστε ένα άλλο μοντέλο Τσιγγάνου, που δεν δέχεται απειλές από πρώην πολιτικούς φίλους μας και δεν εξαγοράζεται με αντάλλαγμα… μισό κιλό κρέας… δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι:
Αυτή η συσπείρωση που έγινε, από το λαό της συνοικίας Παπακαυκά, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Οι πολιτικές υποσχέσεις του παρελθόντος ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ!
Ο Σύλλογός μας στήριξε μέσα από το ταμείο του Συλλόγου ό,τι μικροέξοδα (βενζίνη, καφέδες, νερά) των παιδιών μας, που συμμετείχαν ενεργά στις εκλογές, και μετέφεραν κόσμο στα εκλογικά τμήματα της Αμαλιάδας.
Δηλώνουμε με περηφάνια ότι ΔΙΧΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ στηρίξαμε δύο πολιτικούς, που ο καθένας με τον τρόπο του έχουν προσφέρει υπηρεσίες προς τον συνοικισμό Παπακαυκά:
– την κ. Δ.Θ. Αυγερινοπούλου, που είναι η πρώτη πολιτικός στην 50χρονη ιστορία μας η οποία στάθηκε δίπλα μας, πριν ακόμα ψηφιστεί, ανοίγοντάς μας ΠΟΡΤΕΣ που ΚΑΝΕΝΑΣ έως χτες δεν είχε σκεφτεί (;) να μας ανοίξει, με το ταξίδι και τις επαφές με επιτρόπους στις Βρυξέλλες,
– και τον κ. Κώστα Τζαβάρα, που αρκετά χρόνια τώρα, χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας, βοηθά το καμάρι της γειτονιάς μας, τους “ΠΑΝΘΗΡΕΣ Αμαλιάδας”.

Επειδή ο Σύλλογός μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ, και γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τα προβλήματα της συνοικίας μας, δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και θα είμαστε δίπλα ΜΟΝΟ σ’ αυτούς που θα βοηθούν έμπραχτα τη συνοικία Παπακαυκά.

Κλείνοντας, το Δ.Σ. χρωστάει ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κατοίκους της συνοικίας μας, για την εμπιστοσύνη τους, αφού σε ποσοστό 70% των 700 ψηφοφόρων, και το 90% αυτών που ψήφισαν, ακολούθησαν τη γραμμή που χάραξε ο Σύλλογος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.