Ο ΟΠΑΠ μείωσε 70% τα χρήματα που δίνει στη Super League !

Όπως ήταν αρχικά γνωστό, η Superleague, είχε συμφωνήσει με τον ΟΠΑΠ να καταβάλει σε δυο χρόνια, 34 εκατομμύρια ευρώ (17 + 17). Από το Δεκέμβριο μάλιστα του 2010, με πρόεδρο της Superleague τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η συζήτηση ήταν για 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ως «καθαρό» χρηματικό ποσό.Μετά όμως την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν κάποιοι, οι επαφές κατέληξαν τον Νοέμβριο του 2011 σε 8,5 το χρόνο (μείωση 50%) και τελικά ΤΩΡΑ προτείνεται 5,5 εκατ για εφέτος και 8,5 εκ για του χρόνου! Με λίγα λόγια φτάσαμε στα 14 αντί για τα 34! Μιλάμε δηλαδή για μία ΠΑΡΑΛΟΓΗ μείωση της τάξεως του 70%!

Σας φαίνεται περίεργη η μείωση; Κι όμως, οι γνωστοί άνθρωποι της Πολιτείας εκβίασαν ωμά τις ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλο αυτό το προαναφερθέν διάστημα. Οι κύριοι Γερουλάνος, Μπιτσαξής, Νικητιάδης, ήταν και οι… εμπνευστές της απίθανης ρήτρας βίας που όμοια της δεν έχει υπάρξει στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! ΕΑΝ σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πρωτάθλημα, γίνουν 4 (ΝΑΙ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ!) φορές εκτεταμένα επεισόδια, τότε ακυρώνεται ΟΛΗ η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ!

Ξαναλέμε: ΕΝΑ σε 4 παιχνίδια (από τα …240!) γίνουν εκτεταμένα επεισόδια, διαλύεται η συμφωνία! Αν πχ κάνουν 4 φορές εκτεταμένα επεισόδια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν θα πάρουν τα λεφτά της συμφωνίας ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός, η Δόξα Δράμας κ.ο.κ. Ακόμα και στην κανταφική Λιβύη δε θα υπήρχε μια ανώνυμη εταιρία με μετόχους, στη οποία θα μπορούσαν οι οι όποιοι Γερουλάνοι και οι Μπιτσαξήδες να πιέζουν εκβιαστικά μέσω της συμφωνίας ΟΠΑΠ-Superleague το να περάσει ο γελοίος νόμος τους!

Ή μήπως είναι τυχαίο που οι διαδικασίες για την συμφωνία της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ ξεκίνησαν την επομένη της ψήφισης του νόμου;

Η υπογραφή της συμφωνίας πέρασε με σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας από τη Λίγκα, αφού σε αυτήν την τρέχουσα κοινωνικο οικονομική κατάσταση, οι ομάδες έπρεπε να συνεχίσουν να υπάρχουν και δέχτηκαν αυτό το «κούρεμα» όσο παράλογο κι αν ήταν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.