Ο «νικητής»… σκουπιδοκτόνος δήμαρχος Πύργου και η οργή των βουλευτών

skoupidia_aa5_600_375_-1520156782Διαβάσαμε σε παραπολιτικό εφημερίδας ότι ο Γαβρίλης Λιατσής, δήμαρχος Πύργου, γύρισε νικητής από την Αθήνα, για την υπόθεση της αποκομιδής σκουπιδιών, μετά από συνάντηση που είχε με την Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου, επειδή δίπλα του είχε «σοβαρά πρόσωπα». Η φράση αυτή, που προφανώς υπαγορεύθηκε από τον ίδιο στον δημοσιογράφο που το υπογράφει, από ό,τι μαθαίνουμε «άναψε τα λαμπάκια» των λοιπών βουλευτών, αφού στη συνάντηση ο δήμαρχος Πύργου, φρόντισε να έχει μαζί του μόνο τον κ. Τζαβάρα.
Επειδή δε γίνεται αναφορά και στη… σοβαρότητα των προσώπων που τον στηρίζουν, «καλό είναι να θυμίσει κάποιος στον κ. Δήμαρχο ποιοι τον στήριξαν πριν τις εκλογές και ποιοι εμφανίζονται ως υποστηρικτές του μετά», έλεγε συνεργάτης Βουλευτή.
Με άλλο κοινοβουλευτικό που μιλήσαμε χθες, μόλις του διαβάσαμε το παραπολιτικό της εφημερίδος μας απάντησε με νόημα: «Πότε είπαμε ότι περνάει η τροπολογία;».
Τι εννοούσε; Τι μήνυμα ήταν αυτό; Δεν θέλησε να μας πει, αλλά μάλλον κάποια τροπολογία περιμένει ο δήμαρχος να περάσουν οι βουλευτές της ΝΔ…

Υ.Γ. Προφανώς μετά από τη… νίκη Λιατσή στην Αθήνα εναντίον των σκουπιδιών , όλοι θεωρούν ως δεδομένο ότι από αύριο, άντε από τη Δευτέρα για να μη ζητάμε και πολλά, ο Πύργος θα…λάμπει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.