Ο λόγος του Δένδια που εξέπληξε τους πάντες…

Τι είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρόντος του Χαράλαμπου Αθανασίου

Σπανίως η πολιτική αβρότητα ξεφεύγει από τους τύπους και τα π ωτόκολλα. Συμβαίνει όμως κάποτε, να λαμβάνει τέτοιες διαστάσεις ώστε να εκπλήσσει ακόμη και τον αποδέκτη της. Σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στην Κέρκυρα , εκδήλωση στην οποία παρίστατο και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Κι εκεί που θα περίμενε κανείς να ξεκινήσει την ομιλία του για τη λειτουργία του Κέντρου στην εκλογική του περιφέρεια, ο Δένδιας άρχισε να τον εκθειάζει λέγοντας: «Ξεκινώντας θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου… Σε μια δυσκολότατη περίοδο, ο κ. Αθανασίου , λόγω της βαθύτατης καταρχήν νομικής παιδείας, αλλά και της βαθύτατης αίσθησης της κοινωνικής πραγματικότητας, μέσα από την μακρά και σημαντική υπηρεσία του στο Δικαστικό Σώμα, προσφέρει σήμερα πολύ σημαντικές υπηρεσίες στην κυβέρνηση και στον τόπο. Είναι σ ημαντικό ότι τον έχουμε κοντά μας».

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εξεπλάγη ευχάριστα, όπως άλλωστε και το ακροατήριο, όχι μόνο για τα καλά λόγια αλλά και για τη δημόσια αναγνώριση στο πρόσωπο του από πολιτικούς παρότι στην πολιτική βρίσκεται λιγότερο από έναν χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.