Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αγωγή σε Bild-Spiegel…

Την ηλεκτρονική σελίδα της γερμανικής εφημερίδας Bild που ανέφερε προχθές, ότι «ο μεγάλος φόβος για την Ελλάδα είναι τα υψηλά ποσοστά της ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία, είναι σχεδόν συνυφασμένη με την τρομοκρατία», αλλά και το γερμανικό περιοδικό Spiegel που κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο κατηγορώντας τον πρόεδρο του Σύριζα, «ότι χρηματοδοτεί όλες εκείνες τις οργανώσεις που καίνε την Αθήνα» είναι έτοιμος, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες να μηνύσει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεταφυσικού χαρακτήρα επιθέσεις λάσπης που δε θα μείνουν αναπάντητες, δήλωσε πρόσφατα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «θα λογοδοτήσουν όσοι επιτίθενται με αυτό τον τρόπο».

Στην ερώτηση πώς ακριβώς θα απαντήσει, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «θα απαντήσουμε και στο θεσμικό και στο νομικό και στο πολιτικό πεδίο, με κάθε τρόπο, διότι ξέρουμε ότι αυτή η επίθεση θα ενταθεί».

Ήρθε λοιπόν η ώρα η στιγμή του νομικού πεδίου να γίνει πραγματικότητα, αφού η αγωγή είναι έτοιμη για προώθηση στους κατάλληλους αποδέκτες.

Τελικά φαίνεται ότι ο πιτσιρικάς της πολιτικής, κ. Τσίπρας όπως κάποιοι τον χαρακτηρίζουν τιμάει τα παντελόνια του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.