Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια είναι αγώνας όλων μας…..

47 συμπολίτες μας κατέθεσαν την Παρασκευή στο μονομελές Πρωτοδικείο Πύργου αγωγή ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ Α.Ε. Ταυτόχρονα διεκδικούν από το Πρωτοδικείο να εκδώσει εντολή που να δεσμεύει τη ΔΕΗ ώστε να μην προχωρήσει σε καμιά διακοπή ρεύματος έως ότου γίνει το δικαστήριο και βγει απόφαση.Αντιστεκόμαστε  στην μνημονιακή κυβέρνηση η οποία  δεν έχει καμία νομιμοποίηση από τον λαό , που ψηφίζει και εφαρμόζει νόμους που καταπατούν  το σύνταγμα της χώρας και ωθούν  μεγάλο τμήμα της κοινωνίας που αδυνατεί να πληρώσει τα χαράτσια στο σκοτάδι.Η προσφυγή μας στην δικαιοσύνη  είναι μια στιγμή που κορυφώνει  τον αγώνα που ξεκινήσαμε από την πρώτη μέρα που ήρθαν στα χέρια μας οι λογαριασμοί: με συνεχείς ενημερώσεις στις γειτονιές του Πύργου, στα χωριά όλου του νομού, με συνελεύσεις στο εργατικό κέντρο και με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου καθώς και στη διεύθυνση της ΔΕΗ.

Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, πρέπει να είμαστε όλοι στα δικαστήρια του Πύργου, για να δείξουμε ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας, να δείξουμε με την παρουσία μας σε όλους τους τοπικούς άρχοντες ποια είναι η θέληση του Ηλιακού λαού!

Από την άλλη κηρύσσουμε  ανεπιθύμητο στην περιοχή μας όποιον εκτελέσει εντολή διακοπής ρεύματος. Το να βγάζεις  «το ψωμί» σου βυθίζοντας στο σκοτάδι δεκάδες νοικοκυριά    αποτελεί ένα “δολοφονικό μεροκάματο”.

Αλλά, και εάν πραγματοποιηθεί κάπου η διακοπή του ρεύματος, θα είμαστε όλοι παρόντες, ως ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στην επανασύνδεση του.

Φτάνει πια. Όσο μας «σώζουν», τόσο χρεοκοπούμε.

Νόμος είναι το δίκιο του δοκιμαζόμενου λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.