Ουρανία Μιχαλολιάκου: Eίσαι έτοιμος να πεθάνεις για τα πιστεύω σου…

korimixaloliakou4_521090077 Η 25χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του Νίκου Μιχαλοιάκου, που είναι από τις επικεφαλείς στο Μέτωπο της Γυναικών της Οργάνωσης, δημοσίευσε σε blog της Χρυσής Αυγής ένα κείμενο.

Στο κείμενό της αναφέρεται στην “Αγία ιδεολογία της Χρυσής Αυγής για την οποία αξίζει να πεθάνει κανείς χωρίς να περιμένει αναγνώριση”.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αγώνας είναι μία αυτοτελής ενέργεια και ύπαρξη. Η δικαίωση είναι κάτι προαιρετικό το οποίο όσοι είχαν την τύχη να το γευθούν τότε είναι τυχεροί» λέει.

«Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας έναν ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούσε. Εσύ;» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό της.

Πηγή: Έθνος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.