Ορκωμοσία δημοτικού συμβούλου Πηνειού Αθ. Τσατσού

??????????

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αθανάσιου Τσατσού, δυνάμει της 277/2014 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου με την οποία τροποποιήθηκε η αριθμ. 14/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας για την επικύρωση των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014. Ο συνδυασμός του Δημάρχου Πηνειού ενισχύεται με μία επιπλέον έδρα οπότε καταλαμβάνει πλέον 17 έδρες σε σύνολο 27 εδρών.

Ο Δήμαρχος κ. Αλέξης Καστρινός αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις δικηγόρους και εκλεγμένες με το συνδυασμό του, Βάντα Κοντούλη – Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και Μαρία Μπίλια – Δημοτική Σύμβουλο, για τη συνδρομή τους κατά τη διαδικασία της ένστασης, δήλωσε ότι: «Ο Θανάσης Τσατσός, ένα δοκιμασμένο πρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με δείγματα γραφής στην πορεία του, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιοχωρίου – Αντιδήμαρχος τόσο του Δ. Γαστούνης όσο και του Δ. Πηνειού, αποτελεί έναν από τους ισχυρούς μαχητές του συνδυασμού που κάθε επικεφαλής θα ήθελε να έχει στο πλευρό του».

Ο κ. Θανάσης Τσατσός με τη σειρά του τόνισε ότι: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι με τον επιτυχημένο Δήμαρχο μας, Αλέξη Καστρινό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.