Οι Anonymous διέρρευσαν έγγραφα της κυβέρνησης

anonymous Τρεις οργανισμούς – ανάμεσα στους οποίους και το υπουργείο Εξωτερικών – ισχυρίζονται ότι χτύπησαν οι Anonymous διαρρέοντας 3.700 έγγραφα.

Συγκεκριμένα, μέσω Διαδικτύου, η οργάνωση των Anonymous δημοσιοποίησε χιλιάδες διαβαθμισμένα ελληνικά έγγραφα από την αλληλογραφία μεταξύ της Διεύθυνσης Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Στην ανακοίνωσή τους, οι Anonymous αναφέρουν: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, παράλληλα με το οικονομικό χάος η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την ακεραιότητα όλης της χώρας και των Ευρωπαϊκών αρχών σχετικά με την ελευθερία και τη ηθική.»

«Σήμερα δίνουμε ένα χτύπημα στην κοροϊδία με μια σειρά από διαρροές, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των συναδέλφων lulz θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.