Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 

«Καθαροί» υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, ότι βρέθηκαν όλοι οι λογαριασμοί βουλευτών της που ανοίχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

2344

Σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή καταπιάνεται από αυτό του τον ισχυρισμό, για να προχωρήσει- τώρα που βρίσκεται σε δεινή πολιτικά και  δικαστικά, θέση- σ’ ένα μία επίθεση κατά παντός μη «ημετέρου», τονίζοντας:
«Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής. Τα κανάλια της διαπλοκής όμως δεν λένε λέξη και αφήνουν να αιωρείται η αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης. Ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή.

Ο Ελληνικός Λαός σύσσωμος γελάει μαζί τους και κατανοεί πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων εξουσίας. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος της ηγεσίας του Κινήματος και όταν αυτή η μεγάλη φούσκα σκάσει, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους παρέβησαν τον όρκο και το καθήκον τους. Κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτεται η αθλιότητα της ξενόδουλης κυβέρνησης του Μνημονίου και των υπαλλήλων των τοκογλύφων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.