Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ελίζα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (φώτο)

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ελίζα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Οι εκπαιδευτικοί του 4ου  Δημοτικού Σχολείου αναγνωρίζοντας ότι το θέατρο αναπτύσσει την  ενσυναίσθηση, την κριτική σκέψη, τη φαντασία, την πνευματική καλλιέργεια, την ανάπτυξη της προσοχής και τη δημιουργική περιέργεια  των μαθητών, διοργάνωσαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Πάτρα την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, με σκοπό να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου την παράσταση «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία του Περικλή Βασιλόπουλου από τη παιδική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο θέατρο Απόλλων.

Μια άρτια καλλιτεχνικά παράσταση σε όλα τα επίπεδα με τους ηθοποιούς να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, τη σκηνοθεσία να αναδεικνύει κάθε λέξη του κείμενου και τη μουσική, τα σκηνικά και τα κουστούμια να κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τη συναρπαστική και γοητευτική ιστορία αγάπης, την γενναιότητα της Ελίζας που αγωνίζεται για τα πιστεύω της.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας διότι προσέφερε δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές του Σχολείου για την παράσταση αποδεικνύοντας ότι δίνει ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές της περιφέρειας να έχουν πρόσβαση στη θεατρική εμπειρία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.