Οι μαθητές θέλουν πίσω την καθηγήτρια τους που που πόζαρε γυμνή στο Playboy (VIDEO)

96416-27

Με μια φωτογραφία που «ανέβασαν» στο Twitter οι μαθητές του λυκείου στο Ντάλας του Τέξας, ζητάνε πίσω την καθηγήτρια Ισπανικών τους, η οποία απολύθηκε γιατί είχε ποζάρει για το τεύχος Φεβρουαρίου του 2011 του Playboy.

Η 21χρονη καθηγήτρια, Κρίστι Νικόλ Ντεγούιζ, σε ηλικία 18 ετών το 2001 ήταν η «Φοιτήτρια του Μήνα» και φυσικά φωτογραφήθηκε με τα απολύτως απαραίτητα…

Το παρελθόν της όμως δεν άρεσε στους γονείς και έτσι η καθηγήτρια απολύθηκε, παρά τις αντιδράσεις των μαθητών. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, την ανάγκασαν να υπογράψει συμβόλαιο σιωπής, άρα μέχρι τις 9 Νοεμβρίου -τότε λήγει- θα «σπάσει» τη σιωπή της.

«Τα οπίσθια μου δείχνουν εξαιρετικά με τζιν, σορτσάκι ή και τίποτα» και «Το σημείο που μου αρέσει πάνω μου είναι το στήθος μου. Είναι μικρό, αλλά είναι αληθινό, καλοσχηματισμένο και δε χρειάζεται να ανησυχώ για πόνους στην πλάτη, σουτιέν και τους άντρες να το κοιτάνε επίμονα» ήταν μερικές από τις δηλώσεις της τότε στο περιοδικό.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GDPutH6sIp8

Οι μαθητές όμως δεν έχουν παραδώσει τα όπλα. Έχουν κρατήσει επαφή με την αγαπημένη τους καθηγήτρια, ενώ έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή της (ήδη έχουν υπογράψει 300 άτομα).

Πάντως η Ντεγούιζ, αν και δε μπορεί να δώσει συνεντεύξεις, έχει πει κάποια πράγματα μέσω Twittwer.

«Το ότι είμαι αισιόδοξη δε σημαίνει πως δεν αγαπώ τη διδασκαλία. Ό,τι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει λόγος να πάθω κατάθλιψη γι αυτό», αναφέρεται σε ένα από τα tweet της, ενώ σε ένα άλλο έγραφε: «Ελπίζω να βρουν σύντομα έναν άλλο καθηγητή, ώστε να μην επηρεάσει η απουσία μου τους μαθητές».

Μάλιστα στο πλευρό της στάθηκαν και ορισμένοι γονείς μαθητών, οι οποίοι έγραψαν και ένα σημείωμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Είσαι η καλύτερη καθηγήτρια Ισπανικών που είχαν τα παιδιά ποτέ. Εάν χρειάζεσαι γράμμα υποστήριξης μπορείς να βασίζεσαι πάνω μας».

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rs1gPPv6WdY
Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.