Οι “κυρίες” φωνάζουν στο κρεβάτι

Αν η γειτόνισσα όλο το βράδυ φωνάζει και βογκάει, εκτός του ότι καλοπερνάει , σημαίνει ότι είναι μια κυρία. Το παραπάνω το διαπίστωσαν οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία σε έρευνα που έκαναν.Δηλαδή αν εις εκτων δυο, είναι αριστοκράτης, με υψηλή μόρφωση και χρήματα, οι κραυγές αυξάνονταν με την κοινωνική θέση του συντρόφου, ανεξάρτητα από το αν ο εν λόγω σύντροφος ήταν άνδρας ή γυναίκα.

Μάλιστα έκαναν και τον συσχετισμό με τους χιμπατζήδες. Οι χιμπατζήδες αποκτούν ισχύ με τη δημιουργία συνασπισμών τόσο με άλλα θηλυκά όσο και με αρσενικά, για αυτόν ακριβώς το λόγο το να δημιουργούν ισχυρές φίλες και να το διαφημίζουν αποκτά πολύ μεγάλη σημασία», δήλωσε χαρακτηριστικά οΔρ Zanna Clay, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

«Όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους το σεξ μεταξύ των χιμπατζήδων δεν γίνεται μόνο για λόγους αναπαραγωγής αλλά είναι επίσης σημαντικό και με άλλους τρόπους, όπως η φιλία και η συγκόλληση αλλά και να κρατάει κάποιον κοντά σε κάποια άλλα ισχυρά μέλη της κοινωνίας».