Οι εφορίες αναβαθμίζονται με 1.300 προσλήψεις

6EB5D04D5DBA130ACD3E6054B31B0322.jpg

Στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των εφοριών στοχεύει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αναβαθμιστεί η αποτελεσματικότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και για αυτό τον λόγο επιδιώκει να προβεί σε προσλήψεις εφοριακών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» το υπουργείο στοχεύει σε εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού και σε μετακινήσεις υπαλλήλων σε υπηρεσίες άμεσης προτεραιότητας. Η ένταξη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.

«Μαγνήτη» για χιλιάδες υποψηφίους υψηλών προσόντων συνιστούν οι 1.300 προσλήψεις εφοριακών, που θα προκηρύξει μέσα στο επόμενο εξάμηνο το υπουργείο Οικονομικών.

Ο νέος κύκλος διορισμών που ανοίγει στο υπουργείο θα υλοποιηθεί από το ΑΣΕΠ και αφορά σε 300 θέσεις εφοριακών φέτος και επιπλέον 1.000 θέσεις εντός του 2014.

Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων, θα στελεχώσουν τη νέα ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία που αριθμεί πάνω από 2.000 έμπειρους ελεγκτές και χιλιάδες υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τις διαδικασίες είσπραξης των φορολογικών εσόδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.