Οι επιχειρηματίες που θα ακολουθήσουν τον πρωθυπουργό στο Ισραήλ

8EE0929794A862B68DB043C746414B5D.jpg

120 Έλληνες επιχειρηματίες που θα έχουν επαφές με Ισραηλινούς στο πλαίσιο του ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματικού φόρουμ συνοδεύουν σύμφωνα με πληροφορίες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στο Ισραήλ.

Τον κ. Σαμαρά θα συνοδεύουν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

Σε ότι αφορά στην αποστολή των ελλήνων επιχειρηματιών, πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν είναι οι:  Δημήτρης Κοπελούζος, Βασίλης  Αποστολόπουλος (Ιατρικό), Γ. Δασκαλαντωνάκης (Grecotel), ο Ν. Φειδάκης, ο Β. Κάτσος (Pharmaten), ο Δημ. Λακασάς (Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος), ο Γ. Παπαδόπουλος (Attica Ventures), ο Δημ. Παπαδόπουλος (Intracom), η Χρ. Σακελλαρίδου (Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων), ο Θ. Μυλωνάς (Πρόεδρος εταιρειών υψηλής τεχνολογίας), και ο Β. Παϊσιος (Πρόεδρος του ελληνοισραηλινού Επιχειρηματικού Συμβουλίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.