Οι Αnonymous στρέφονται κατά της Χρυσής Αυγής και την απειλούν!

anonymous Κατά της Χρυσής Αυγής στρέφονται οι Anonymous με ένα απειλητικό μήνυμα που γνωστοποιούν μέσω βίντεο που  κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Σε αυτό αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων και κατάφερε να μπει στη Βουλή, μετασχηματίζοντας την εγκληματική οργάνωση σε πολιτικό κόμμα.

Ηγέτες της Χρυσής Αυγής είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας. Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα είναι πλέον ανεκτή. Έχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτή η υποκριτική στάση σας που αντικατοπτρίζει τους εγκληματίες-είδωλα που σας εμπνέουν, τράβηξε την προσοχή μας.

Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο. Είναι ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας.

Στις 26 Οκτωβρίου καλούμε όλους του Anonymous στα όπλα. Καλούμε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας παγκοσμίως να αναλάβουν δράση. Ο φασισμός είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.