Οδηγίες για το πως δεν πληρώνουμε στα σουβλατζίδικα ……

Μετα την τεράστια επιτυχία που είχαν αυτοί στις οδηγίες πως να περάσουμε τα διόδια,φτιάχνουμε και εμείς ενα ποστ για το πως να τρώτε τζάμπα σουβλάκια!!!

1. Πάμε στο ταμείο πληρώνουμε 1 σουβλάκι.
2. Φτάνουμε μπροστά στην μπάρα του τυλιχτή– Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο παρά του δίνουμε ξερά την παραγγελία.
3. Παίρνουμε τα πιτόγυρα 2-3-4 δεν έχει σημασία.
4. Αν μας ζητηθεί απόδειξη τη δίνουμε και φεύγουμε με τη μια προς την έξοδο. Αν ακουστεί ένας ήχος σε στυλ “ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ Μ…ακα/Αρ..ιδι!” (βάλτε τη βρισιά της προτίμησης σας) δεν δίνουμε καμία σημασία και απλά τρέχουμε.
5. Αν δεν μας ζητηθεί η απόδειξη τόσο το καλύτερο φεύγουμε κύριοι αφού πρώτα δοκιμάσουμε το σουβλάκι εντός του καταστήματος. Λέμε και καληνυχτα σε αυτήν την περίπτωση.
6. Τρώμε τα σουβλάκια και συνεχίζουμε τον δρόμο μας.

Στην όλη διαδικασία (άρνησης πληρωμής) δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του ποινικού κώδικα , το δικαίωμα στη ζωή είναι συνταγματικό δικαίωμα και η τροφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτό το δικαιωμα) , ούτε η Εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών, μεταξύ του λάτρη του σουβλακιού και του πωλητή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.