Ξεκινούν έργα για την βελτίωση του ασφαλτοτάπητα της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου

Με ποσό 1.500.000 ευρώ ξεκινούν απ’ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το επόμενο διάστημα έργα μεγάλης κλίμακας για την βελτίωση του ασφαλτοτάπητα της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου με σκοπό την άρση της επικινδυνότητας και την αναβάθμιση τμημάτων τους που παρουσιάζουν σήμερα σημαντικές φθορές.
Ήδη, μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στα τέλη Απριλίου, υπεγράφησαν οι σχετικές περιλήψεις διακήρυξης απ’ τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Γεωργιόπουλο και την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των αναδόχων.
Για την Πατρών – Πύργου το έργο προβλέπει τμηματικές ανακατασκευές ασφαλτοταπήτων ώστε να ενισχυθεί ο βαθμός ασφάλειας του δρόμου σε επιλεγμένα σημεία που παρουσιάζουν υψηλή επικινδυνότητα. Μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις θα γίνουν σε τμήματα της εθνικής οδού που βρίσκονται στην Κάτω Αχαιά, στον Άγιο Ραφαήλ, στο Γομοστό, στα Σαγεϊκα, στον Λάππα, στην Βάρδα, στον κόμβο Βραχνεϊκων Ηλείας, στα Λεχαινά, στα Καβάσιλα και στα Χανάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.