Ξεκίνησε η 13η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα

anthokomiki_54c9e9ef7f695abb643e85f84f68c6a3Ξεκίνησε  η 13η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο δήμος Ήλιδας και θα λειτουργήσει στην πλατεία Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.
 Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ μέχρι τις 23 Μαΐου, ενώ η τελετή των εγκαινίων θα γίνει αύριο στις 8:30 το βράδυ.
Παράλληλα με την Ανθοκομική έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης έκθεση ζωγραφικής με θέμα φυσικά τα λουλούδια.
Όπως αναφέραμε χθες, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου την καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα, που φέτος συμπίπτει με την  πανελλαδική ποδηλατοδρομία και διοργανώνεται σε 40 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η Αμαλιάδα. Η ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από το πάρκο Μπελογιάννη, θα διασχίσει τους ποδηλατοδρόμους της πόλης και θα καταλήξει και πάλι στο χώρο της έκθεσης.
Εν κατακλείδι, το Σάββατο 18 Μαΐου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν την Άνοιξη μέσα στο χώρο της έκθεσης και στις 7:30 το απόγευμα θα βραβευθούν τα καλύτερα έργα και θα δοθούν αναμνηστικά, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες το 4ο δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με την Παπαχριστοπούλειο βιβλιοθήκη, θα διοργανώσει ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, όπου τα παιδιά θα καταγράψουν τα δένδρα και τα φυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.