Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη δράση του mountain bike

 Ντοκιμαντ έρ αφιερωμένο στη δράση του mountain bike

Πλάνα υψηλού επιπέδου, εντυπωσιακά tricks, μαγευτικά μέρη, απίθανες διαδρομές και καταβάσεις που κόβουν την ανάσα συνθέτουν την ιστορία του «Strength Ιn Numbers».

Το ντοκιμαντέρ δράσης καταγράφει σε βάθος τις διαφορετικές κοινότητες του mountain bike σε συνδυασμό με τις συναρπαστικές μαρτυρίες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών riders.

Την Πέμπτη, 24 Μαΐου, στις 22.00 πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια online πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ μέσα από τους δικτυακούς τόπους http://www.RedBull.com/bike και http://live.redbull.tv/events/35/strength_in_numbers/.

Πρόκειται για μια μοναδική κινηματογραφική παραγωγή αφιερωμένη στον κόσμο του mountain biking από την Anthill Films σε συνεργασία με το Red Bull Media House.

 Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη δράση του mountain bike

Η συναρπαστική ταινία που αναδεικνύει τη μαγεία του αθλήματος. Η ταυτόχρονη online πρεμιέρα παγκοσμίως αντανακλά ακριβώς την ουσία του «Strength Ιn Numbers» καθώς είναι ένα ντοκιμαντέρ για το ποδήλατο που συνδέει κάθε φαινομενικά διαφορετική πλευρά του κόσμου του MTB.

 Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη δράση του mountain bike

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας online πρεμιέρας ανταλλάχθηκαν απόψεις, σχόλια και παρατηρήσεις με τους φαν του mountain bike από όλο τον κόσμο αλλά και με τους συντελεστές και πρωταγωνιστές της ταινίας.

Χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση, ο καθένας θα μπορούσε να συμπεράνει ότι το mountain bike φαντάζει με ένα σύμπαν από τελείως διαφορετικές τάσεις: Free ride, Downhill, Big Mountain, All Mountain, Dirty Jump, Slopestyle.

Ένα ατομικό σπορ σαν παζλ από τόσα διάσπαρτα κομμάτια όσα τελικά και τα κοινά σημεία που το συνθέτουν. Και μπορεί το στόρι να μην ακολουθεί μια σαφή, συμβατή σειρά όμως όλα καταλήγουν στο ίδιο σημείο: το λάστιχο στο έδαφος, το πόδι στο πετάλι, το χέρι στο τιμόνι… όλα «πειραγμένα» από σημάδια λάσπης!

 Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη δράση του mountain bike

Στις 25 Μαίου, το ντοκιμαντέρ «Strength Ιn Numbers» της Anthill Films θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως και σε DVD, BluRay και iTunes. Η Anthill Films είναι μια βραβευμένη εταιρία παραγωγών αθλητικού περιεχομένου με έδρα την πόλη Squamish του Καναδά και ανήκει στην ομάδα των Colin Jones, Darcy Wittenburg, Darren McCullough, Ian Dunn και Jonathan Schramm.

image38 Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη δράση του mountain bike

Μέχρι τότε δείτε το βίνεο με το trailer της ταινίας για να πάρετε μια γεύση από τις εκπληκτικές εικόνες δράσης και τη μαγευτική ομορφιά του mountain bike…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.