Νικολούτσος προς Χρυσοχοΐδη: “Είναι απαράδεκτο να έχει εγκαταλειφθεί όταν είναι κατά 80% έτοιμο!”

map_a626b67ac091e27fad5183f46cac0a1b  Νέα παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηλείας, με έγγραφο προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αναλυτικά το έγγραφο από τον κ. Νικολούτσο προς τον Υπουργό Υποδομών:

«Το Επιμελητήριο Ηλείας  εδώ και  πολύ καιρό παρεμβαίνει συστηματικά για τη βελτίωση της οδικής προσβασιμότητας του Νομού μας. Εχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την επανεκκίνηση του έργου της Ολυμπίας οδού και ελπίζει βάσει και της ανακοίνωσης  του Υπουργείου σας, ότι η Ολύμπια οδός θα ολοκληρωθεί όπως αρχικά σχεδιάστηκε.

Αγωνιζόμαστε όμως παράλληλα για την βελτίωση του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ώστε μέχρι την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου να διαθέτουμε  ένα σχετικά ασφαλές και βατό οδικό δίκτυο. Πληροφορηθήκαμε ότι θα διατεθούν πιστώσεις για το τμήμα Πύργος – Γέφυρα Νέδα, καθώς  και για την Ε.Ο 111.

Σας παρακαλούμε να εντάξετε στον άμεσο προγραμματισμό σας την χρηματοδότηση για βελτίωση της Ε.Ο Πύργου – Ολυμπίας – Βυτίνας, που δίνει  σημαντικές δυνατότητες διασύνδεσης των αρχαιολογικών χώρων της Πελοποννήσου (Ολυμπία – Μυκήνες) ζητούμενο από πολλά τουριστικά γραφεία που διακινούν το συγκεκριμένο τουριστικό προϊόν.

Με την ευκαιρία, σας γνωρίζουμε ότι το σημαντικό οδικό έργο Λιναριά – Λούβρο τμήμα της Ε.Ο Ολυμπία –Βυτίνα – Τρίπολη έχει εγκαταλειφθεί ενώ είναι έτοιμο κατά 80% και προκαλεί απαξιωτικά συναισθήματα για την διαχείριση του οδικού έργου».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.