Να φύγει απο την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν…!

Με τη φράση «καλύτερα μιας ώρας ελέυθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά» ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά των δανειστών και ειδικά κατά του επικεφαλής της τρόικας Πολ Τόμσεν, τον οποίο και χαρακτήρισε «persona non grata» για την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στο παρασκήνιο των μέχρι τώρα διαβουλεύσεων για το νέο Μνημόνιο.

Νωρίτερα, ο κ. Καρατζαφέρης έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όπου έκανε μια διφορούμενη δήλωση. «Ποιος αέρας σας φέρνει εδώ;», τον ρώτησε ο κ. Παπούλιας στην αρχή της συνάντησή τους. «Αέρας με φέρνει», απάντησε ο κ. Καρατζαφέρης, αλλά «δεν ξέρω αν είναι καλός ή θύελλα».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δώρισε τον κ. Παπούλια την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, την οποία, όπως είπε, του την έδωσε ο πνευματικός του, λίγο πριν τη σύσκεψη των αρχηγών και τον παρακάλεσε να τη δώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Λέτε να μας βοηθήσει;», τον ρώτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού τον ευχαρίστησε για το δώρο, για να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης: «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και του Θεού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.