Να αναρτήσει την ελληνική σημαία στο κελί του θέλει ο Λαγός

1E7C5C5D076671B06BF31377D8711802.jpg

  Βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής τους από τον Κορυδαλλό, φέρουν τρεις επίκαιρες ερωτήσεις, που διαβιβάστηκαν σήμερα από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά.

Η πρώτη ερώτηση υπογράφεται από τον Ι. Λαγό, απευθύνεται στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, και αφορά την «άρνηση των σωφρονιστικών αρχών του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού για την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας εντός του χώρου κράτησης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής». Η επίκαιρη ερώτηση αναφέρει ότι, ενώ σε άλλους κρατούμενους έχει επιτραπεί να αναρτούν σημαίες στους χώρους όπου κρατούνται, δεν δόθηκε άδεια από τη διεύθυνση των φυλακών στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αναρτήσουν την ελληνική σημαία.

Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση υπογράφεται, επίσης, από τον Ι. Λαγό, φέρει επίσης βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής του από τον Κορυδαλλό και έχει θέμα τις «νέες απολύσεις, που ζητεί η τρόικα». Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στους υπουργούς Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Η τρίτη επίκαιρη ερώτηση, επίσης με βεβαίωση για το γνήσιο υπογραφής, είναι του Χρήστου Παππά, αφορά «φήμες για αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητου κράτους» και απευθύνεται στον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.