Νέο Διευθυντήριο της ΧΑ με Ζαρούλια – Κασιδιάρη – Παναγιώταρο – Μίχο

zaroulia-660.jpg

Ραγδαίες θα είναι από εδώ και πέρα οι εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή καθώς η μέχρι πρότινος ηγετική της ομάδα βρίσκεται από την Πέμπτη σιδηροδέσμια καθώς Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Με δεδομένο ότι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται ήδη στον Κορυδαλλό και ο φερόμενος ως Νο 2 στην ιεραρχία Χρήστος Παππάς θα βρεθεί στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα πιθανότατα από την
Παρασκευή και μέχρι να γίνει η δίκη, θα πρέπει να συγκροτηθεί ένα νέο «διευθυντήριο» που θα δίνει τις γραμμές και θα λαμβάνει τις αποφάσεις στο κόμμα.

Τα ηνία πιθανότατα θα αναλάβει η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια η οποία είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται ο σιδηροδέσμιος -πλέον-αρχηγός της ΧΑ.

Η κυρία Ζαρούλια ή «λοχία Σουλτς» όπως την αποκαλούν πολλοί από τους συναγωνιστές της από οδηγός του άνδρα της θα βρεθεί τώρα να τον υποκαθιστά στο κόμμα. Στο άτυπο διευθυντήριο που θα συγκροτηθεί ενεργό ρόλο θα έχουν και οι τρεις βουλευτές του κόμματος που συνελήφθησαν το Σάββατο αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, δηλαδή οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Μίχος.

Μετά την προφυλάκιση του Χρήστου Παππά, κενή μένει και η θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ την οποία πιθανότατα θα αναλάβει ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Κουκούτσης.

Ενδεικτικό του ποιος αναλαμβάνει τα ηνία του κόμματος είναι και το γεγονός ότι στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη μετά την αποφυλάκισή του αλλά και μετά την προφυλάκιση των Νίκου Μιχαλολιάκου και Χρήστου Παππά είχε στο πλευρό του την Ελένη Ζαρούλια.

Αφού σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις και επιτέθηκαν με σφοδρότητα κατά πάντων κάνοντας λόγο για «σκευωρία», «πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα» και άλλα παρόμοια, τόνισαν ότι διεξάγουν έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα τόνισαν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις όλα τα επόμενα χρόνια.

Τόνισαν επίσης ότι οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς θα είναι πολιτικά ενεργοί ακόμη και μέσα από τη φυλακή αφού δεν στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων και τόνισαν ότι «τίποτα δεν τελείωσε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.