Νέα Μανωλάδα: Νομιμοποιούνται οι 35 Μπαγκλαντεσιανοί

fraoules O πρέσβης του Μπαγκλαντές στη χώρα μας κ. Mohamed Golan, πραγματοποίησε εχθές σύσκεψη στην Βουπρασία,  συνοδευόμενος από συνεργάτες του και αλλοδαπούς που διαμένουν στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας και εργάζονται σε καλλιέργειες, έφθασαν στο Δημοτικό κατάστημα της Βάρδας, όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Τσιρίκος, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστόπουλος και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας κα Δήμητρα Μαγγίνα, ενώ το ‘παρών’ έδωσε και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας κ. Παναγιώτης Γεωργούλιας.

Ο πρέσβης του Μπαγκλαντές χορήγησε στους 35 αλλοδαπούς τα σχετικά έγγραφα για να είναι πλέον νόμιμοι στην Ελλάδα και δήλωσε ότι:

«Σαν πρέσβης, γνωρίζω την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας σας, είστε φιλόξενοι και φιλότιμοι και έτσι θέλουμε να είστε και το ίδιο και η Αστυνομία, να μας προσέχει όπως τους άλλους πολίτες. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που μας βοήθησε, θέλουμε να είμαστε φίλοι και να συνεργαζόμαστε και πρέπει να πω ότι μας βοήθησε πολύ και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος και είναι σαν φίλος μου. Πλέον για εμένα η Μανωλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.