Νέα Δεδομένα στην ληστεία της Ολυμπίας….

Συμπληρωματική κατάθεση από υπάλληλο του Μουσείου…..

Η συμπληρωματική κατάθεση που ζήτησαν οι ανακριτικές Αρχές από υπάλληλο του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της κλοπής των θησαυρών του Μουσείου . που ως γνωστόν εξιχνιάστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.Όπως αναφέρουν “Τα Νέα” οι Αρχές αναζητούν λεπτομέρειες σε σχέση με τον τρόπο δράσης αλλά και την πληροφόρηση που φαίνεται πως είχαν οι δράστες, προκειμένου να φθάσουν πιο εύκολα στον στόχο τους, χωρίς να κινητοποιηθεί το σύστημα προστασίας του Μουσείου.

Ειδικότερα “ξεσκονίζουν” τον “νεκρό” χρόνο μέχρι την ώρα της ενεργοποίησης του συναγερμού και αν αυτό ήσαν σε θέση να το γνωρίζουν οι δράστες
Χθες το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κατόπιν εντολής των Ανακριτικών Αρχών μετέβησαν στην Αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να λάβουν συμπληρωματική κατάθεση από την υπάλληλο του μουσείου που βρέθηκε αντιμέτωπη με τους ληστές προκειμένου πληροφορηθούν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες της ληστείας.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν ακόμη πιο προσεκτικά την πληροφορία πως ο εγκέφαλος της υπόθεσης διατηρούσε σπίτι στην Αρχαία Ολυμπία και για μεγάλα διαστήματα ζούσε στην περιοχή.

Οι  τρεις συλληφθέντες Παναγιώτης Παναγιωτακόπουλος, 42 ετών,  o Κωνσταντίνος Μπελεζώνης 36 ετών και ο 50χρονος Σεραφείμ Σιώμος, μετά τη νέα προθεσμία που έλαβαν παρουσιάζονται ξανά σήμερα το πρωί στον Ανακριτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.