Μπουρλότο σε ΠΑΣΟΚ- Διαλυμένο μαγαζί η κυβέρνηση…..

«Εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ανίκανοι υπουργοί, κοινοβούλιο σε νευρική κρίση και μια  κυβέρνηση παρωδία, οδηγούν την χώρα στην καταστροφή»…

Με μια φράση – καρφί περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια την κατάσταση στην χώρα ένας …. αμιγώς ΠΑΣΟΚτζής, ο τέως συγκεντρωσιάρχης του κόμματος και μέλος του  Π.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Γιώργος Πναγιωτακόπουλος!

Το ίδιο περιεκτικός και ο τίτλος της 3σέλιδης δήλωσης του: «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΟΠΕΡΕΤΑ»!

Ο κ.  Παναγιωτακόπουλος μιλά για «μετανοούσες παρθένες», «όψιμους αντιμνημονιακούς»,   «μικρούς»  ανθρώπους, ερασιτεχνικό  «πολιτικό θίασος», κλπ κλπ.

Αφορμή -κατ αρχήν – ο …αδιάβαστος  Χρυσοχοίδης. Η μπάλα όμως παίρνει και άλλους-διαβάστε:

-Άλλος υπουργός δηλώνει ανερυθρίαστα και αφελέστατα ότι ενέκρινε το μνημόνιο αλλά δεν το είχε διαβάσει.

-Κάποιοι άλλοι δεν είχαν τον χρόνο να το μελετήσουν επαρκώς.

-Ενώ κάποιοι που νόμιζαν ότι διοικούσαν την Ελλάδα ως επαρχιακό δήμο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, θεωρούν σήμερα ότι η μεταφορά της πολιτικής ευθύνης για το μνημόνιο σε άλλους, είναι αρκετή για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση.

-Πέρα από τον πολιτικό αυτοεξευτελισμό τους και την πολιτική προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο θέμα, αποδεικνύονται και επικίνδυνοι όταν σήμερα όχι μόνο επιμένουν να μας «σώζουν», αλλά  και  ανερυθρίαστα να διεκδικούν ηγετικές θέσεις, παραμένοντας στον ασφαλή υπουργικό τους θώκο!

-Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να μασκαρεύονται το παρελθόν τους προκειμένου να διασφαλίσουν την δια βίου παρουσία τους στα κοινά.     Είναι λυπηρό να έχουν αναγορεύσει την αλαζονεία σε πολιτική αρετή.     Είναι λυπηρό να παρουσιάζουν την έκπτωση αξιών ως προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα. Ο ευτελισμός της πολιτικής σε όλο του το μεγαλείο!

-Την ίδια στιγμή ακούγονται άναρθρες κραυγές για δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος που θα υποτάξει το προοδευτικό μέλλον και την προοπτική της χώρας στα συμφέροντα των δανειστών και των εκπροσώπων τους.

-Είναι τουλάχιστον προκλητική η εμμονή τους σε σχήματα που δεν μπορούν να έχουν καμία πολιτική νομιμοποίηση.

-Η βουλή βρίσκεται σε διαρκή νευρικότητα και κλείνει το μάτι στις συντεχνίες αλλά ψηφίζει τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων>>.

Μύλος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.