Μπορεί μία παιδική χορωδία να φέρει την αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων;

Singing with Angry Bird

Το CineDoc υποδέχεται το 2018 με τραγούδι!

Μπορεί μία παιδική χορωδία να φέρει την αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων;

Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ γεμάτο μουσική, το «Singing with Angry Bird», προβάλλεται την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 22.00 στο Cine Cinema στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο του Cine Doc.

Ο Τζάε-Τσανγκ Κιμ είναι τραγουδιστής όπερας από την Κορέα με το παρατσούκλι Angry Bird.  Πριν πέντε χρόνια πήρε μία μεγάλη απόφαση και ξεκίνησε μια παιδική χορωδία στις φτωχογειτονιές της Πούνε της Ινδίας. Αν και δεν γνώριζε πως θα αντιδράσουν στην προσπάθεια του οι οικογένειες των παιδιών, ήταν σίγουρος για το έργο του. Η έλλειψη υποστήριξης των γονέων τον απογοήτευσε, αλλά εκείνος συνέχισε προσπαθώντας να τους εκπαιδεύσει να τραγουδήσουν για μια συναυλία μαζί με τα παιδιά τους.

Η διαδικασία αυτή βλέπουμε ότι αλλάζει τις ζωές των παιδιών που συμμετέχουν στη χορωδία και ταυτόχρονα τους χαρίζει αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, αλλά και την ευκαιρία να ταξιδέψουν ως την Κορέα. Η δυσπιστία των γονέων και η δυσκολία να αντιληφθούν την αξία της προσπάθειας τους φέρνει τον Angry Bird μπροστά σε μία δύσκολη πρόκληση. Ένα ταξίδι γεμάτο δάκρυα και γέλια!

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: https://vimeo.com/248112477

Σκηνοθεσία: Hyewon Jee| 56’ | 2016 | Νότιος Κορέα

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες:

CineDoc | www.cinedoc.gr | 210 7211073 | info@cinedoc.gr

Το CineDoc προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, τον Κινηματογράφο Δαναός, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το ABCinema Πάτρας, τον Δήμο Βόλου και το CineCinema Αμαλιάδας. Οι προβολές, που διαρκούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις. Το CineDoc είναι ιδρυτικό μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου Moving Docs και το 2017 ίδρυσε το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Αθηνών CineDoc Kids.

Τρέιλερ CineDoc 2017-18: https://vimeo.com/233808174

To αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών CineDoc 2017-18 μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://bit.ly/2jI8O0P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.