ΜΟΔ Πύργου: Εκδικάζει υπόθεση απόπειρας βιασμού(Νεότερη ενημέρωση)

viasmos3 Νεότερη Ενημέρωση: Καταδικάστηκε σε 6,5 χρόνια κατά συγχώνευση από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ο 45χρονος που κατηγορείτο για ηθική αυτουργία σε απόπειρα βιασμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, ενώ ο φυσικός αυτουργός, ο 30χρονος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια κατά συγχώνευση για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Τέλος, και για τους δυο κατηγορούμενους το δικαστήριο όρισε να έχει αναστέλλουσα δύναμη επί της έκτισης της ποινής η έφεση τους.

Ενημέρωση 15/10. Σήμερα πρόκειται να εκδικαστεί υπόθεση βιασμού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, με κατηγορούμενους δυο άντρες ηλικίας 30 και 45 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο,ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μιας γυναίκας, ενώ ο 45χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα βιασμού και την επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ο 30χρονος με την προτροπή του 45χρονου παρέσυρε την άτυχη γυναίκα στην περιοχή Θέα Πατρών στις 11 Δεκεμβρίου του 2010, την χτύπησε προκαλώντας της πολλές σωματικές βλάβες και στη συνέχεια τις έβγαλε τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει, κάτι το οποίο δεν έκανε λόγω τύψεων, με βάση στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.