Μιά εκπομπή η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Στην εκπομπή που προβλήθηκε την Δευτέρα 13.11.2017: – Ο σύμβουλος Δημοσίου Τομέα του Κυριάκου Μητσοτάκη ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τις απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. – Ο Διδάκτωρ Νομικής και υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ ΘΕΜΗΣ ΣΟΦΟΣ ανοίγει τον φάκελο των Paradise Papers και των offshore εταιριών με κατόχους πλούσιους Ελληνες. -Η δημοσιογράφος του STAR ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ “φωτίζει” την αλλαγή φρουράς στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Τασούλα Παπανικολάου, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου. Επικοινωνία: leaders@star.gr, Facebook: Leaders ————————————————————————————————— Η εκπομπή LEADERS προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 από το web tv του STAR http://www.star.gr/webtv και τηλεοπτικά στο δορυφορικό πρόγραμμα του σταθμού κάθε Τρίτη στις 15.45

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.