Μηνύματα για το Πάσχα……

Kalo Pasxa
Το Amaliadanews.gr σας εύχεται… Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.
Καλή Ανάσταση !!!!
Διαβάστε τα μηνύματα των πολιτικών φορέων της Ηλείας και της Δυτικής Ελλάδας για το Πάσχα.
Γιώργος Κοντογιάννης – Βουλευτής Ηλείας  – Μήνυμα για το Άγιο Πάσχα«Το μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Κυρίου για το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Μέσα σε μια πρωτοφανή συγκυρία οι πολίτες έχουν βρεθεί να σηκώνουν το βάρος της οικονομικής κρίσης και βιώνουν το δικό τους Γολγοθά. Ακολουθώντας τα βήματα του Κυρίου, ο ελληνικό λαός με πρωτοφανή δύναμη και αξιοπρέπεια υπομένει και ελπίζει.

Το στοίχημα της Κυβέρνησης είναι να μην χαθεί η ελπίδα. Οι θυσίες που έγιναν να πιάσουν τόπο και να οδηγήσουν στην Ανάσταση της χώρας. Μιας Ανάστασης που θα έρθει μέσω της απομάκρυνσης των χρόνιων παθογενειών, της αποκατάστασης των τραυματισμένων κοινωνικών δομών, της άρσης των αδικιών, του επαναπροσδιορισμού της σχέσης κράτους-πολίτη και της ανάπτυξης, η οποία αποτελεί και το κλειδί για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Με την ελπίδα ότι η ανάκαμψη βρίσκεται προ των πυλών, εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία».

Θεοδώρα Αυγερινοπούλου – Βουλευτής Ηλείας – «Καλή Ανάσταση»«Το μήνυμα της ελπίδας, της ταπεινότητας, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και της αυτοθυσίας που μας κληροδότησε με το παράδειγμα και τη θυσία Του ο Κύριός μας, ας κυριαρχήσει στις ζωές μας και ας φωτίσει το μέλλον μας.
Τις Θερμότερες Ευχές μου στις οικογένειες όλων για  Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία».

Η κα. Αυγερινοπούλου θα βρίσκεται στο Νομό Ηλείας καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και έως τις 12 Μαΐου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: πολιτικό γραφείο Πύργου 26210-20474,  Πολ. Γραφείο Ζαχάρως 26250 31450 & 6938 188 477.

Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο μήνυμά του για το Πάσχα αναφέρει:

«Αυτή την εβδομάδα των Παθών του Θεανθρώπου, διαδέχεται η χαρά της Ανάστασης. Ένα μήνυμα διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Η Σταύρωση του Χριστού είναι ένα σύμβολο πίστης και ελπίδας για όσους καθημερινά υπόκεινται στην προσωπική τους «σταύρωση» από την κοινωνική και οικονομική κρίση, από τη φτώχεια, την ανεργία και την υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.

Ένα ακόμη δύσκολο Πάσχα για τη χώρα μας αλλά και την Περιφέρειά μας κυλάει, όμως φέρνει νέες προσδοκίες για ευημερία και ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα.
Η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, να μετουσιωθεί σε πράξη από όλους για μια καλύτερη και ουσιαστικότερη ζωή.

Οι αδιαπραγμάτευτες αξίες της Αγάπης και της Αλληλεγγύης να μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες καταστάσεις και συγκυρίες και να συνεχίσουμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία να αγωνιζόμαστε και να ελπίζουμε.
Εύχομαι σε όλους η Ανάσταση του Χριστού να μας δώσει δύναμη, κουράγιο και αγάπη.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!».

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα

Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους. Το θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου αποτελεί φάρο ελπίδας για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και το σύνολο του Ελληνισμού που δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια.Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ανεβαίνουμε τον Γολγοθά της οικονομικής ύφεσης, των οικονομικών αδιεξόδων, της ανεργίας και της συνεχούς μείωσης του βιοτικού μας επιπέδου και όλος ο Ελληνισμός βρίσκεται σε μία δίνη και ο αγώνας για να βρούμε την έξοδο από τα τεράστια προβλήματα που μας καταδυναστεύουν πρέπει να είναι τιτάνιος.

Πέρα όμως από τα τεράστια ποσοστά ανεργίας, τους μεγάλους αριθμούς που δείχνουν την οικονομική ύφεση και την πτώση του βιοτικού επιπέδου, υπάρχει και ο παράγοντας «άνθρωπος».

Πίσω από τα ποσοστά και τα νούμερα υπάρχουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας που ζουν το προσωπικό τους δράμα και ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, προσδοκώντας ότι και γι’ αυτούς θα έρθει η Ανάσταση. Η πρόσφατη αλλά και η παλιότερη ιστορία του Ελληνισμού, μας έχει διδάξει ότι στις δύσκολες στιγμές ο λαός μας στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και με ενότητα, αγάπη και αλληλεγγύη κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα. Αυτό είναι και το μεγάλο μήνυμα της Ανάστασης, που μας διδάσκει πως με τη θυσία του Θεανθρώπου, που έγινε από Αγάπη προς τον άνθρωπο, φτάσαμε στην Ανάσταση και το ελπιδοφόρο μήνυμα της σωτηρίας.

Όπου υπάρχει Γολγοθάς και Σταυρός εκεί στο τέλος θριαμβεύει η χαρά της Ανάστασης, πρέπει να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Να εντείνουμε τις προσπάθειες με ενότητα, αγάπη και αλληλεγγύη προς όλους εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο και να στρέψουμε την προσοχή και το βλέμμα μας στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας. Μόνο έτσι θα ανυψώσουμε τους εαυτούς μας και θα νοιώσουμε το ξεκάθαρο νόημα της Ανάστασης του Κυρίου. Μόνο με ενότητα, αγάπη και αλληλεγγύη μπορούμε να βάλουμε στις καρδιές μας το αναστάσιμο φως και να καταφέρουμε ως κοινωνία να ξεφύγουμε από τα τεράστια προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Καλές γιορτές, χρόνια πολλά, µε υγεία, αντοχές κι ελπίδα. Καλή Ανάσταση!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας
Χαράλαμπος  Καφύρας

Γιάννης Λυμπέρης – Δήμαρχος Ήλιδας – Ευχές για το Άγιο Πάσχα

«Με την ευκαιρία των άγιων ημερών ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης εύχεται σε όλους τους δημότες Υγεία, Ευτυχία, Δύναμη προσωπική και οικογενειακή.
Το Φως του Αναστηθέντος Κυρίου ας είναι πάντα μέσα στις καρδιές μας σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης, καθοδηγητής στην επίλυση της κρίσης που αντιμετωπίζουμε σε ζωτικούς τομείς της κοινωνίας μας, με σημαντικότερους αυτούς της οικονομίας και της ηθικής και πνευματικής καλλιέργειας.
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλους».

Πασχαλινό μήνυμα Του Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Η πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε είναι σκληρή και δύσκολη, ιδιαίτερα για τις νέες γενιές που δεν είχαν έρθει σε επαφή με αντίξοες συνθήκες.

Οι μεγαλύτεροι  που ξεκινήσαμε από τα δύσκολα, φτάσαμε στα καλύτερα αλλά έχουμε και την μεγαλύτερη ευθύνη για όσα ζούμε, έχουμε χρέος τώρα να χαράξουμε δρόμο με οδηγό τις αξίες μας, τα ιδανικά μας, την πίστη στις δυνάμεις μας.

Το αναστάσιμο μήνυμα ας μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουμε το Γολγοθά της καθημερινότητάς μας με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

Καλή Ανάσταση – Χρόνια Πολλά

Σάκης Μπαλιούκος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Αναστάσιμο Μήνυμα του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιου Κοτζιά

«Μια ακόμα  δύσκολη χρονιά για τη χώρα µας, κυλάει φέρνοντας καταστάσεις επώδυνες, αλλά και νέες προσδοκίες. Δοκιµαζόµαστε ως άνθρωποι και ως κοινωνία. Η βαθιά κρίση που πλήττει την ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα απαιτεί από όλους ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο νηφαλιότητα και περίσκεψη, αγάπη και αλληλεγγύη.

Η Ανάσταση  αποτελούσε πάντα για τους Έλληνες μέρα Λαμπρής. Είναι μια νέα αφετηρία. Ένα νέο ξεκίνημα. Από μόνο του το μήνυμα της Ανάστασης εμπεριέχει την ελπίδα. Την ελπίδα που στις σημερινές δύσκολες συνθήκες χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έχουμε υποχρέωση όλοι, ο καθένας από την δική του θέση ευθύνης, να καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές.

Ο λαός μας στις δύσκολες στιγμές έδειξε Αγάπη, Ενότητα και Αλληλεγγύη. Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, στρέφουμε πρωτίστως το βλέμμα μας, προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα, για αλληλεγγύη, συνοχή και ανθρωπιά.

Το μήνυμα της Ανάστασης είναι σήμερα πιο επίκαιρο και πιο αναγκαίο από ποτέ. Αντιπροσωπεύει τον δύσκολο αγώνα που δίνει η πατρίδα μας, απέναντι στη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική και κοινωνική κρίση.

Με όλους τους συμβολισμούς και με την βαθύτερη αλήθεια που φανερώνει το μήνυμα της Ανάστασης , εύχομαι από καρδιάς το Πάσχα του 2013 να αποτελέσει την αρχή για την αναγέννηση του τόπου μας. Καλή Ανάσταση»

Αναστάσιμο μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτριου Αρβανίτη

Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, είναι μήνυμα χαράς, ελπίδας, αλλά προπάντων, μήνυμα ζωής.

Όπως Εκείνος μετέβη «εκ του θανάτου εις την ζωήν», δίνοντας ελπίδα στους ανθρώπους ότι ο θάνατος δεν είναι ανίκητος, έτσι κι εμείς πρέπει να παλέψουμε ακόμη και ενάντια στους νόμους της λογικής, με την πίστη ότι οι μεγάλες δυσκολίες της ζωής δεν είναι ανίκητες.

Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές της πατρίδας μας, όπου εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας διάγουν τον πιο δύσκολο αγώνα επιβίωσης, εύχομαι να βρεθεί η δύναμη για τη μεγάλη υπέρβαση, για την τελική λύτρωση, για τον θρίαμβο της ζωής.

Στους δημότες μου ιδιαίτερα εύχομαι να γιορτάσουν την Ανάσταση με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και χαρά. Εύχομαι τέλος, η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει κι εμάς τους αιρετούς ώστε να είμαστε πάντα αντάξιοι των πολιτών που μας εμπιστεύονται.
Καλή Ανάσταση!

Με αλληλεγγύη και αισιοδοξία!

Την Μεγάλη Ημέρα της Ανάστασης, προσδοκούμε τη χαρά της ζωής και το φως της Ελπίδας.Πολύ περισσότερο σήμερα που οι δυσκολίες  και τα προβλήματα, δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

Με την δύναμη της ψυχής μας, την περισυλλογή και την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι το Πάσχα, να ενισχύσει την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία που πρέπει να έχουμε όλοι μας.

Χρόνια Πολλά
Κώστας Νικολούτσος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Ευχές από τη ΝΟΔΕ Ηλείας

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα και της Ανάστασης του Θεανθρώπου να γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με το φως της Αγάπης, της Ειρήνης και της Ελπίδας!!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.