Με ποιους έφαγε εχθές το βράδυ ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν;

Ελληνογαλλικό δείπνο υψηλού επιπέδου χαρακτηρίζουν το δείπνο που είχαν εχθές το βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία..

Ελληνογαλλικό δείπνο υψηλού επιπέδου χαρακτηρίζουν τα Νέα το δείπνο που είχαν εχθές το βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, ενώ παρόντες ήταν ο Γιώργος Καμίνης, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ των Νέων

Ελληνογαλλική συντροφιά υψηλού επιπέδου και πολλών συμβολισμών συνέλαβε κατάσκοπός μου χθες το βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία. Το αναφέρω επειδή στο ίδιο τραπέζι δειπνούσαν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, ενώ παρόντες ήταν ο Γιώργος Καμίνης, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Θυμίζω ότι ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας ήρθε στην Αθήνα προσκεκλημένος του δημάρχου για να παραστεί στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της πλατείας του Θησείου σε Ζακλίν ντε Ρομίρι.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι η πρόσκληση προς τον Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ήταν ιδέα της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη. Σημειώνω ότι η θυγατέρα του Επιτίμου της ΝΔ είναι πρόεδρος του ελληνικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παρισιού, εξού και δούλεψε για την υλοποίηση της ιδέας.

Οσο για τον Κων. Μητσοτάκη, περιττό να προσθέσω ότι έχει γνωριμία με τον Γάλλο από το 1966, όταν ο Ντ’ Εστέν ήταν υπουργός Οικονομικών και μάλιστα ο νεότερος στην ιστορία της Γαλλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.