Με Ανδρουλάκη σε κεντρική ομιλία το ΠΑΣΟΚ στον Πύργο

Ο  Μίμης Ανδρουλάκης θα είναι ομιλητής στη κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ» στο Πύργο.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία με επισκέψεις κλιμακίων σε διάφορες περιοχές του Νομού και συναντήσεις με φορείς του τόπου.
Σήμερα Τρίτη κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί την Αστυνομική Δ/νση Ηλείας (11.30 π.μ) και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου (12.30 π.μ) προκειμένου να συζητήσουν με την ηγεσία των δύο σωμάτων θέματα επικαιρότητας.

Αύριο Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στην Κρέστενα, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην κεντρική πλατεία.

Προχθές το βράδυ, ο πρώην υφυπουργός Φώτης Χατζημιχάλης μίλησε σε  μαζική ανοικτή συγκέντρωση φίλων του ΠΑΣΟΚ στη Ζαχάρω.

Στην ομιλία του ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να μην παραπλανηθούν από τα ψευτουργήματα που θέτουν οι Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ.
Η πρόταση των 8 σημείων του Ευάγγελου Βενιζέλου  για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνευθύνης είναι η μοναδική ρεαλιστική πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση των υπαρκτών όρων του μνημονίου και την ασφαλή έξοδο  από την κρίση τα επόμενα χρόνια, τόνισε χαρακτηριστικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.