Μετά τη ΓΕΝΟΠ άρνηση και των εργολάβων να κόβουν το ρεύμα στη Δυτική Ελλάδα…

Mετά την άρνηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να αναλάβει την διακοπή του ρεύματος σε πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το ειδικό τέλος, η Διοίκηση προχώρησε σε αναζήτηση ιδιωτών
εργολάβων για να αναλάβουν το έργο. Τώρα όμως που έρχεται η στιγμή να αρχίσουν τις διακοπές, οι εργαζόμενοι στις εταιρείες, που είναι και αυτοί απλοί πολίτες, αρνούνται να προχωρήσουν στο κόψιμο.

Ετσι, ουσιαστικά, δεν υπάρχει κάποιος που θα προχωρήσει στο κόψιμο του ρεύματος σε όσους δεν έχουν πληρώσει το “χαράτσι” και τινάζεται στον αέρα η απειλή της κυβέρνησης”. Αυτά υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κανελλόπουλος -εκ μέρους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Πάτρας-, μιλώντας στο patrastimes.gr.

Ο κ. Κανελλόπουλος υποστήριξε ότι αυτό που διαφαίνεται είναι ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να βρει άλλους τρόπους για να εισπράξει το ειδικό τέλος, αφού όταν θα βγει και η απόφαση του ΣτΕ τον Φεβρουάριο, αλλά και μετά την παρέμβαση στην Κομισιόν του ευρωβουλευτή κ. Χουντή για άμεση παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κινδυνεύει να πληρώσει και πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς όλα δείχνουν ότι θα κηρυχθεί αντισυνταγματική η απόφαση να μπει το “χαράτσι” στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.