«Μετά την ανάκριση ο 20χρονος κλόουν ρωτούσε πότε θα πάρει το μισθό του» (video)

 

xalkiadakis «Μετά την ανάκριση ο 20χρονος κλόουν ρωτούσε πότε θα πάρει το μισθό του» (video)

Για τον 20χρονο Ολλανδό κλόουν που φέρεται να μαχαίρωσε τον 12χρονο στην Κρήτη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο πρόεδρος ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης. Ο κ. Χαλκιαδάκης, τόνισε πως πρόκειται για ένα «τραγικό γεγονός, που μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε τόπο».

 

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα κι αυτό
όπως τόνισε το διαπίστωσε και η μεταφράστρια που συνεννοούνταν μαζί του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. «Η μεταφράστρια είπε πως ο άνθρωπος είναι πολύ κυνικός. Ο ίδιος ήταν ψύχραιμος και δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό που έκανε».

Αίσθηση προκαλούν τα όσα είπε ο πρόεδρος της ένωσης, ο οποίος σημείωσε πως «μετά την ανάκριση ζητούσε το φαγητό του και ρωτούσε πότε θα πάρει το μισθό μου, λες και δεν ήξερε τι έχει κάνει».

Όπως είπε, δεν έδειξε ότι έχει μετανιώσει και έκανε «σαν να μην τον ένοιαζε». Να σημειωθεί ότι σήμερα ο 20χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα, μετά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στα πλαίσια της προανάκρισης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προκειμένου να τους ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις και να του οριστεί και συνήγορος υπεράσπισης, εφόσον η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος όπως ο νόμος ορίζει σε περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων που δεν υπάρχει δικηγόρος για τον κατηγορούμενο.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο κ. Χαλκιαδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.