«Μεγάλο κρίμα που δεν ήμουν ανταγωνιστικός με τη Ducati»..(foto)

 «Μεγάλο κρίμα που δεν ήμουν ανταγωνιστικός με τη Ducati»

Αυτό είναι το πρώτο δημόσιο σχόλιο του Rossi μετά την ανακοίνωση της περασμένης Παρασκευής ότι αποχωρεί στο τέλος της σαιζόν από την Ducati και επιστρέφει στη Yamaha.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των MotoGP έχει αποσπάσει μόνο δύο βάθρα από την αρχή του 2011 οπότε μεταγράφηκε στη Ducati και είναι φέτος 8ος στη βαθμολογία. Στην επίσημη σελίδα του στο Twitter @ValeYellow46, ποστάρισε το παρακάτω «τιτίβισμα» (twitt):

«Ήταν μεγάλο κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι ανταγωνιστικός με τη Ducati. Θα έδινε μεγάλη χαρά σε μένα και σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου και στους οπαδούς μας. Λυπάμαι».

«Πάντως έχουμε ακόμα 8 GP μέχρι το τέλος και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να κάνουμε καλούς αγώνες. Τσάο σε όλους από την Ινδιανάπολη».

Ο Rossi θα οδηγεί τα επόμενα 2 χρόνια μαζί με το Jorge Lorenzo για τη Yamaha. Ο Lorenzo κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2010. Τελευταίος τίτλος για τον Rossi ήταν το 2009 με την Yamaha. Η Ducati δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ποιος θα αντικαταστήσει το Rossi.

Ο Ιταλός, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας ενόψει του αγώνα της Ινδιανάπολης, δήλωσε:

«Το διάλειμμα ήταν η ευκαιρία να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, αλλά τώρα θέλω να ξαναρχίσω να σκέφτομαι τους αγώνες μπροστά μας. Επειδή θέλουμε να βελτιωθούμε και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο καθήκον μας στην πίστα».

«Η Ινδιανάπολη δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, παρότι έχω κερδίσει εδώ [το 2008]. Είναι παράξενη πίστα επειδή έχει ανάποδη φορά από ό,τι οι περισσότερες και επομένως οι γραμμές είναι κάπως παράξενες σε πολλές στροφές. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα διασκεδάσουμε».

 «Μεγάλο κρίμα που δεν ήμουν ανταγωνιστικός με τη Ducati»

Για τον το μάνατζερ της Ducati, το Vittoriano Guareschi, η απόφαση του Rossi δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, αλλά τουλάχιστον τώρα πάρθηκε και μπορεί η ομάδα να γυρίσει στη δουλειά της.

«Ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ έντονος για όλους, αλλά τουλάχιστον τώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε.

«Μπορούμε λοιπόν να συγκεντρωθούμε πάλι στη δουλειά μας μέσα στην πίστα και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα μας ώστε οι Vale και Nicky να τελειώσουν τη σαιζόν με ανοδική πορεία».

 «Μεγάλο κρίμα που δεν ήμουν ανταγωνιστικός με τη Ducati»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.