Μεγάλες προσπάθειες γίνονται απο την Π.Ε Ηλείας………

Μεγάλες προσπάθειες γίνονται απο  την Π.Ε Ηλείας διάνοιξης (της κλειστής λόγω των μεγαλων κατολισθήσεων που έχουν σημειωθεί) Εθνικής οδού Παράκαμψης Αρχαίας Ολυμπίας  στο ύψος του της διασταύρωσης προς Μάγειρα-Κλαδέο,και στο σημείο εργάζονται 2 μεγάλοι φορτωτές και 5 φορτηγά. Θα  γίνει προσπάθεια να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μέχρι το βραδύ   της Παρασκευής διοτι είναι τεράστιοι οι χωμάτινοι όγκοι που έχουν κατολισθήσει .     

Η Π.Ε. Ηλείας ενημερώθηκε  συνεχίζει τις  προσπάθειες αποχιονισμού και μη αποκλεισμού οδικών δικτύων , στις περιοχές του πρώην Δήμου Λασιώνος (Χάνια Πανόπουλου, Ανδρώνι, Αγία Κυριακή, Τσίπιανα, Κρυόβρυση), του πρώην Δήμου Λαμπείας (Δίβρη, Ορεινή, Αστρά, Αμυγδαλή), του Δήμου Κρέστενας – Ανδρίτσαινας (Αμυγδαλιές, Βρεστό, Μυρώνια, Ανδρίτσαινα, Θεισόα, Κουφόπουλο, Επικούριος Απόλλωνας, Δραγώγι) και σε βασικές οδικές αρτηρίες , Ε.Ο. 111 Πάτρα – Τρίπολη,  Κρέστενα – Ανδρίτσαινα – Θεισόα, Ανδρίτσαινα – Επικούριος Απόλλωνας και σε συνδέσεις με Μεσσηνία και Αρκαδία.Το πρωί της Παρασκευής 10.02 2012 απεγκλωβίσθη  με μηχανήματα της Π.Ε Ηλείας λεωφορείο του ΚΤΕΛ.Επισης με μηχανήματα της Π.Ε Ηλείας διανοίχθη η Εθνική Οδός Πύργου-Κυπαρισσίας στο ύψος του Σαμικού που είχε αποκλεισθεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας  λόγω κατολισθήσεων.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ηλείας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για αντιμετώπιση προβλημάτων από τις  έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.