«ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ

tsoxatzopoulos-stamati

H Βασιλικούλα από το βλαχοχώρι της Φθιώτιδας που έγινε κυρία με τις κλεψιές και τις χοντροαπατεωνιές του πρώην τραπεζοκόμου του άλλου αρχικλέφταρου, του μακαρίτη του Ανδρέα, εαν υπήρχε πρώτος γυναικείος ρόλος στην νέα “Λάμψη”, θα τον διεκδικούσε και θα τον κατακτούσε, χωρίς συναγωνισμό.

Το βλαχάκι που την έπεσε στα χοντρά πορτοφόλια του Κολωνακίου και μετά από τις κατάλληλες πάσες γνώρισε τον Άκη, γλυτώνει όπως όλα δείχνουν την φυλακή, τον Άκη τον τρώει η μαρμάγκα(για ολιγόχρονος μας μοιάζει που θα χει την τύχη του Μένιου του Κουτσόγιωργα), έτσι μένουν τα περιουσιακά στοιχεία.

Αν η κ.Σταμάτη φανεί τυχερή και μετά τις δίκες πέσει στα μαλακά, είναι η μοναδική κληρονόμος. Έχει βάλει στο μάτι το ανάκτορο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου το οποίο θα το διεκδικήσει, εαν δεν κατασχεθεί. Εαν μάλιστα χηρέψει, πάλι θα είναι η μοναδική κερδισμένη.

Η κυρία είναι αδίστακτη και μεγάλη υποκρίτρια. Δεύτερη Κατίνα Παξινού. Το απέδειξε όταν την στρίμωξε ο Βαγγέλης Γκούμας, έξω από το ανάκτορο. Φούμαρα, κλαψομ…νίαση, κροκοδείλια και στις εννιά του μακαρίτη. Αμάγαλμα από ψευτο-μελό Δήμητρας Λιάνη και κακομοιριά Μάρθας Βούρτση. Ο Ξανθόπουλος λείπει και ο Άκης είναι λίγο πουρό για το ρόλο αυτό.

Πηγή: makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.