Μαρία Αρβανιτάκη: Η Ηλεία χρυσή πρωταθλήτρια!!!

Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στα παιδιά που δίνουν πολλά στον αθλητισμό και σε ότι άλλο μπορούν να προσφέρουν ακόμα και στην μικρή ηλικία που βρίσκονται.
Καθημερινά αφιερώνουν πολύ χρόνο για τον αθλητισμό και κυρίως δεν παραμελούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους.
Δεν σπαταλούν τον ελεύθερο χρόνο τους μετά το διάβασμα, να βρίσκονται μπροστά στην τηλεόραση ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά δαπανούν πολύ από αυτόν για την σωματική τους άθληση και με απώτερο σκοπό την διάκριση τους που όπως είναι γνωστό θα είναι ωφέλιμο και για την μετέπειτα πορεία τους στα Πανεπιστήμια και σχολές της χώρας μας …
Πέρυσι δύο αθλήτριες με καταγωγή από τον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα από το Νεοχώρι Κυλλήνης είχαν κατακτήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON DO που είχε διεξαχθεί στην Ξάνθη.
Η Βασιλική Στριγά και η Μαρία Αρβανιτάκη είχαν κάνει περήφανους τους γονείς τους τα αδέρφια τους, τους παππούδες τις γιαγιάδες ,τους συγγενείς τους φίλους την Ηλεία γενικότερα αλλά συγκεκριμένα το Νεοχώρι Κυλλήνης.
Κατακτώντας με σκληρή μάχη μέσα στο κλειστό στάδιο της Ξάνθης ένα
χρυσό και ένα χάλκινομετάλλιο.
Οι επιτυχίες όμως συνεχίστηκαν και φέτος με τις ίδιες αθλήτριες, όχι όμως όπως και πέρυσι γιατί μόνο η μια από τις δύο ανέβηκε στο βάθρο και μάλιστα στην υψηλότερη θέση.
Η αθλήτρια Στριγά Βασιλική δυστυχώς γνώρισε την ήττα από άλλη συναθλήτρια της ύστερα από «άνιση μάχη!!!!
Η περσινή αθλήτρια Μαρία Αρβανιτάκη που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, φέτος ανέβηκε με την μία στο υψηλότερο βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της δίνοντας τη μεγάλη χαρά στους γονείς της Κώστα Αρβανιτάκη και Ράνια Στεφανοπούλου – Αρβανιτάκη, στην αδερφή της σε όλους τους συγγενείς και κυρίως την γιαγιά της Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου που που βρίσκετε στο στο Νεοχώρι και δεν έκρυψε την συγκίνησή της.
Η φετινή Νιχωρίτισσα Πρωταθλήτρια Μαρία Κων/νου Αρβανιτάκη γεννήθηκε και μεγαλώνει στο Κερατσίνι και η πατρική καταγωγή της είναι από την Κρήτη κόρη του Κωσταντίνου Αρβανιτάκη ενώ η μητέρα της Ράνια Στεφανοπούλου είναι από το χωριό το Νεοχώρι. Είναι κόρη του αείμνηστου Γκολφίνου Στεφανόπουλου και της κ. Αλεξάνδρας Στεφανοπούλου.
Είναι μαθήτρια της Γ΄ Τάξης Γυμνασίου (Ράλλειο Γυμνάσιο) Πειραιά.
Εδώ και οκτώ χρόνια ανήκει στον Α.Γ.Σ Κερατσινίου και δάσκαλός της είναι ο κ. Σπύρος Παπαδημητρίου.
Είναι κάτοχος Μαύρης Ζώνης ΚΑΙ 1 DAN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.