Μήνυμα Τζαβάρα για την ολοκλήρωση του έργου της Ολυμπίας Οδού

tzavaras23Με την σφραγίδα του Κώστα Τζαβάρα το αισιόδοξο μήνυμα για την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού. Ο Αν. Υπουργός Πολιτισμού συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα το ασφυκτικό πρέσινγκ στον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου στο αμέσως επόμενο διάστημα να μπει και το υπόλοιπο τμήμα του έργου, που χαρακτηρίστηκε ως β’ φάση, μπροστά.
Η αγωνία και η αγωνιστικότητα του κ. Τζαβάρα αναγνωρίζεται από όλους για το εν λόγω ζήτημα και όχι μόνο – η καλύτερη απάντηση για το έργο που κάνει ο Ήλειος πολιτικός έρχεται από την σημαντική δουλειά και αποτελεσματική σε κάθε επίπεδο εν μέσω κρίσης που κάνει στο Υπουργείο Πολιτισμού – και στο ραντεβού που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά ξανά επεσήμανε την αναγκαιότητα του να ξεκινήσουν οι εργασίες και στο υπόλοιπο

τμήμα του οδικού άξονα (ααπό Πάτρα μέχρι Τσακώνα). Κάτι για το οποίο ο Αν. Υπουργός σημείωσε εμφατικά πως ”…ο Πρωθυπουργός θα το κάνει” δείχνοντας την διάθεση και το μήνυμα που βγαίνει καθώς αναζητείται τρόπος και εξετάζονται όλα τα σενάρια για να υπάρχει στο επόμενο διάστημα η ανακοίνωση που θα κλειδώνει μια θετική εξέλιξη σημαντική για ολόκληρη την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.

best-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.