Λυμπέρης: Βιοκλιματική αναβάθμιση σε Δημοτική Βιβλιοθήκη και Λαζαράκειο

lazarakeio Όπως ανακοίνωσε εχθές ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης το Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας αλλά και η Παπαχριστοπούλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ ΙΙ .

Έτσι ολοκληρώνεται η θωράκιση και η αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων στην Αμαλιάδα, καθώς εντάσσεται επίσης το κτίριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας.

Τα έργα με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ αλλά και από πόρους του Δήμου Ήλιδας, σε συνδυασμό με την παρέμβαση που θα γίνει σε 25 στρέμματα στο πάρκο Μπελογιάννη μέχρι το πάρκο του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Λυμπέρη:

” Το Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο με την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου θα εξυπηρετεί μόνο τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  και οι υπηρεσίες θα μεταφερθούν στο νέο κτίριο.

Δουλέψαμε πρωτοποριακά για το μέλλον με εργαλείο την αειφορία  στην ανάπτυξη, φροντίζοντας για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς εφαρμόσαμε κατά γράμμα το πρόγραμμα που είχαμε από το 1998, το οποίο βήμα-βήμα μελετήσαμε, επιμείναμε και εφαρμόζουμε μέχρι σήμερα. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.