Λιντσάρισμα στις φυλακές Κορυδαλλού για τη μάνα που κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της

lintsarisma 300x224 Λιντσάρισμα στις φυλακές Κορυδαλλού για τη μάνα που κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο τηςΗ 41χρονη μητέρα που παραδέχθηκε ότι ερχόταν σε ερωτική επαφή με τον γιο της, βρ θηκε αντιμέτωπη με τις οργισμένες αντιδράσεις κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Αντιμέτωπη με τις οργισμένες αντιδράσεις των κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η 41χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της – για να τον κάνει άνδρα όπως έλεγε – με την παρότρυνση και καθοδήγηση του συζύγου της.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άγραφος νόμος της φυλακής δεν «σηκώνει» κακοποίηση παιδιών και δη από τους ίδιους τους γονείς τους και οι συγκρατούμενές της δεν ήθελαν να τη βλέπουν!

Η 41χρονη μεταφέρθηκε τελικά στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, αφού στον Κορυδαλλό δεν δέχθηκαν την παρουσία της. Λόγω του άσχημου κλίματος και του κινδύνου να προκληθούν εντάσεις αποφασίστηκε η εκ νέου μεταφορά της γυναίκας σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα »Γνώμη».

Στη Θήβα οι αντιδράσεις φέρεται να είναι ηπιότερες, ενώ παρόμοια αντιμετώπιση δεν είχε ο πατέρας που ασελγούσε σε βάρος των δύο κοριτσιών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.