«Λεφτά υπάρχουν» για τα golden boys στον ΟΠΑΠ – Μισθοί έως 11.000 ευρώ

Την δημιουργία έξι νέων θέσεων διευθυντών  και αντίστοιχες προσλήψεις με αποδοχές από 11.000 έως  5000 ευρώ στον ΟΠΑΠ καταγγέλλει ο Αναπληρωτής Τομεάρχης  Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας , Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο  του ΟΠΑΠ δημιούργησε , χωρίς να προηγηθεί αξιολόγηση, έξι νέες θέσεις υψηλόμισθων διευθυντών.
Λίγους μήνες πριν τοποθετήθηκε, για πρώτη φορά, νέος γενικός διευθυντής πωλήσεων με μισθό που υπερβαίνει τις 11.000 € το μήνα, ενώ ακολούθησαν από 1/1/2012 και οι διορισμοί 5 ακόμη νέων διευθυντών με μηνιαίες αποδοχές που κυμαίνονται από 5.000 € έως 6.800 €.

«Την ώρα που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τις τραγικές συνέπειες της πολιτικής Παπανδρέου (περικοπές μισθών, συντάξεων, χαράτσια), τα “κομματικά δημιουργήματά της” συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα, επιβεβαιώνοντας ότι για τους λίγους και εκλεκτούς “Λεφτά Υπάρχουν”,» σημειώνει ο κ. Βρούτσης στην καταγγελία του και τονίζει ότι «όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς, θα ανακαλύψει τα γνωστά “πασοκικά φαινόμενα” κακοδιαχείρισης και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.»

Τα στοιχεία για τις νέες προσλήψεις περιέχονται στις αναγγελίες της Επιθεώρησης Εργασίας με Αριθμό Πρωτοκόλλου 141/3.1.2012.
Το στέλεχος της ΝΔ εγκαλεί τον υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο που εποπτεύει τον ΟΠΑΠ να δώσει εξηγήσεις και να επιληφθεί άμεσα του θέματος.

briefingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.