ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ!

afissa akis

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Αφίσες “υποστήριξης” στον αγωνιστή της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Στον άνθρωπο που παλιοί του σύντροφοι έλεγαν και διηγούνται ακόμη ότι δεν είχε παντελόνι να φορέσει στη Γερμανία, είχε “δαγκώσει” όποιον μίλαγε ελληνικά στη διασπορά και στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΚ και είχε καταφεσώσει στα δανεικά την ομογένεια για να ξημεροβραδιάζεται στα πράσινα τραπέζια(όπως έχει γραφεί).

Από επάγγελμα μπατίρης(όπως έλεγε και ο Χατζηχρήστος), ανέβηκε στο Χαλάνδρι, δούλεψε σε ταβέρνα του αδερφού του, μεγαλοπιάστηκε με τον μακαρίτη τον Ανδρέα και την πλούσια σύζυγο, έβγαλε το βρώμικο ζιβάγκο που είχε πιάσει “μάκᔨ, φόρεσε λευκό καθαρό πουκάμισο και ραφτάδικο κοστούμι και όταν την είδε τζόβενο παντρεύτηκε την καταφερτζού πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ, την Βασιλικούλα Σταμάτη , την βλαχούλα με τα κόκκινα μάγουλα από το κτηνοτροφικό Ζέλι Φθιώτιδος, που βρέθηκε με διαμέρισμα στο αρχοντικό Κολωνάκι και αδερφό διορισμένο στο δημόσιο.

Έτσι είναι η ζωή, φίλε και συναγωνιστή, αρχοντάνθρωπε, Άκη. Μια πάνω και μια κάτω. Αλλά οι αγωνιστές δεν μασάνε. Το πίνουν το ποτήρι μέχρι σταγόνας.

Κουράγιο. Μέχρι το κελί του Κορυδαλλού. Που κοντοζυγώνει…

Πηγή: makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.