«ΛΕΣΧΗ» ΦΕΤΙΧΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ο δικηγόρος, ο μαθητευόμενος «σκλάβος» και οι τρεις αφέντρες!

afentra Μέχρι και σύλλογος… φετιχιστών δημιουργήθηκε στην Πάτρα! Και μπορεί να μην εγκρίθηκε η σύστασή του από το Πρωτοδικείο, ωστόσο μαθαίνουμε πως πίσω από την ίδρυση του βρίσκεται…. Δικηγόρος από την Αθήνα! Ο δικηγόρος φαίνεται πως βρήκε «πρόσφορο» έδαφος για να ικανοποιεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα τις περίεργες ερωτικές του ορέξεις και μια και… το φυσάει το παραδάκι, επιλέγει ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της πόλης για την διοργάνωση σεξουαλικών «πάρτι»!

Τα μέχρι σήμερα μέλη του «Συλλόγου» δεν είναι πολλά, ωστόσο ο δικηγόρος, εκμεταλλευόμενος το όνομά του αλλά και το όνομα με το οποίο έχει «βαπτίσει» τον «Σύλλογο» προσδοκά σε περισσότερα!

Ο ίδιος θέλει να εμφανίζεται ως «σκλάβος» (slave) ενώ στην τελευταία του ερωτική συνεύρεση είχε… τρεις αφέντρες! Οι οποίες μάλιστα εκπαιδεύουν ως «σκλάβο» και έναν Πατρινό! Σε ένα από τα βίντεο που έχουν γυρίσει στο δωμάτιο του μικρού, αλλά πολυτελούς ξενοδοχείου, βλέπουμε τις «αφέντρες» να δίνουν εντολές στον δικηγόρο και τον «μαθητευόμενο» Πατρινό και στη συνέχεια να χρησιμοποιούνται καραβόσκοινα και χειροπέδες για να δένονται. Ακόμη να κρατούν σφιχτά τα μαστίγια τους αλλά και να λιώνουν κεριά πάνω στο γυμνό κορμί των «σκλάβων» τους.

 

 

dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.