Κώστας Γρίμπιλας: Ζητά την προσευχή όλων για τη ζωή της κόρης του

gribilas6_969546154 Συγκλονίζει η σημερινή ανάρτηση του Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος ζει χάρη στη μεταμόσχευση που έγινε με την καρδιά του Ντουζόν Ζάμιτ, του παιδιού που είχε χάσει τη ζωή του την 1η Αυγούστου 2008, από μπράβο σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου.

Η ιστορία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από περίπου πέντε χρόνια, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Γρίμπιλας στέφθηκε νικητής σ’αυτό το χτύπημα της μοίρας, είναι αδιανόητο το πως σήμερα δέχεται ένα ακόμη σκληρό χτύπημα της μοίρας!

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριαμό στο facebook o δημοσιογράφος, που πλέον ζει στην Αυστραλία μαζί με τη σύζυγο του και την κόρη τους, ενώ κρατά πολύ δυνατές σχέσεις με την οικογένεια του Ντουζόν.

Από κείνη την ώρα σχόλια και ευχές κατακλύζουν την προσωπική του σελίδα, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμη το πρόβλημα υγείας που διατρέχει η περίπου 6 μηνών Κωνστανίνα- Αγγελική.

«Το παιδί είναι η συνέχεια η δική μου, της γυναίκας μου Πόπης και του Ντουζόν. Είναι ένα ευλογημένο μωρό και θα ήθελα να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αγοριού που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Θέλω να μην ξεχάσει ποτέ το πώς ήρθε η ίδια στη ζωή» είχε πει σε συνέντευξη του όταν γεννήθηκε η κόρη του.

gribilas.JPG

Star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.